N-ai cum sa intelegi vreodata un lache din asta care bate femei. 

Am mai intanit la viata mea. Era unu’ care chiar se lauda intr-un grup cat de tare era el ca le caftea cand le dadea papucii, “moriti lor de cur*e!” Nervos, agresiv, cu atitudinea aia ca femeile sunt pentru el saci de box. Cand barbatii ii ziceau ca e dezaxat,  dobitoc sau altfel, omu’ se facea mielusel. Sigur ati intalnit papagali din astia.

Da’ mai e ceva: asa cum cred ca un barbat ca asta e o mizerie, nu o sa reusesc nucidata sa inteleg o femeie care sta cu el dupa ca o bate. Sunt femei batute in forma continua, vin bataile ca mesele de seara, deja e rutina. 

Bai, cum dracu’ sa stati cu imbecilii astia si sa va ganditi ca “gata, mami, m-am schimbat!” Pentru ca am cunoscut si o fata pe care o agresa iubitul, iar ea imi spunea mereu ca “gata, mi-a promis ca va fi altfel.” Ghici ce? N-a fost! A sfarsit cu trei coaste rupte, apoi s-a carat din tara, prin 2003x sa scape de el. E fapt real. Acum imi scrie si imi zice ca a mancat bataie 7 ani din viata ei si ca “ce proasta am fost!”

Astia nu se schimba fetelor! Gibonii astia sunt la nivel de IQ fix cat sa recunoasca mirosul dupa ce isi baga degetul in fund, ca maimuta din filmulete. Astia mai mult nu stiu. Daca va bat o data, vor face asta constant, toata viata, pana le cade placa din gura.

Cu astia trebuie procedat simplu: plangere la Politie, ordin de restrictie, puscarie-daca se poate- si pa, la revedere!

Ai auzit, Danielo?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *