t

Nu, nu sunt in stare să citesc un suflet dintr-o privire!
Daaaar, am un dar muuult mai rar: acela de a vedea, la prima vedere, un…căcuţă!

 

12004873_1023535391024991_5809915457529826255_n
Acest filosof este fotbalist. Sau invers. Este adeptul curentului rumegător, iar biblioteca sa favorită este Gaia. Să il ia.
Oricum, el este autorul celebrelor vorbe de duh: „Verba volan, scripta manea.” si „Dura sex, sad sex.”

 

11911536_1043710672330363_973139411_n
Oana…
Esti de o inteligenta rară. Dacă te părăseste gigoloul, poate te cuplezi cu fotbalistul de mai sus. O să cititi impreuna manele seara.

Citeste si: „Cand ti se spune pentru prima data in viata: “Sarut-mana!”

11909607_1488168714816246_805505872_n
Nuuu, nici vorbă! Doar o să te transforme putin in  zombie si o sa joci in Walking Dead.
Intrebarea e: dacă te omoară..te si ucid?

 

11903476_903706256365190_1517525971_n

Andreina, sper din tot sufletul că, la „m ie” ai uitat o cratimă si nu  olitera ! Desi, dupa buze…
De Silviu Iliutacronicipebune

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.  Transportul in tara, ORIUNDE, este de doar 5.9 lei.

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….” n-1

 

17 Comentarii la “Mare e gradina facebook! (statusuri 30)

  1. Cosmin says:

    Nu stiu voi dar eu as zice ca unii oameni ar trebui sa se uite mai des la filme porno, nu prea mult…”Mai rarut ca-i mai dragut” sau macar sa existe in scoli ceva materie legata de sex, vorbesc strict de sex. Nu ma refer doar la postarea asta unde cred ca baiatul are habar(mna…imi cam retrag ceea ce am zis …a postat pe TPU…pe TPU) ci in general ca am mai vazut creaturi care vad in TPU sectie de sexologie :))

  2. synthaar7n says:

    nu stiu daca ”am inventat-o eu”, sau pur si simplu am mai auzit undeva expresia si nu mai tin minte, insa … cand vad asa ceva nu-mi trece prin minte decat ”ia-ma Doamne fute-mi neamul!!!”

  3. Deea says:

    Am avut o iubita care intr-o zi s-a certat cu familia eu nu eram in oras asa ca s-a refugiat in casa unui prieten, acesta a lasat-o sa locuiasca la el o perioada doar in schimbul de relatii sexule, eu am aflat si de atunci am avut doar certuri mi-am pierdut increderea in ea, e adevarat ca multa vreme am tratat-o urat, am facut-o curva de multe ori etc intr-o zi ea spune ca are alt iubit si mi-a spus adio, dupa 1 luna a revenit la mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *