233
Ani de zile te-ai pregatit pentru aceasta poza din baie…
Ani de antrenament, de renuntare la mancare, de trezit dimineata si tras de fiare, de baut proteine ieftine si de facut pipi cu portia…
Si acum nici macar nu imi dau seama daca esti incordat sau pe cale sa faci un pârţ cu mama ta de faţă.

12483719_1174599732568059_1939043734_n
…si de cnd nu mai bei apă
Ai inceput să dai in groapă.

12483514_690039937799617_1306992280_n
Esti mai mult decat atat!
Esti chiar doua adevarate comori!
Din pacate, unele comori e mai bine sa ramana nedescoperite.
Altfel, isi pierd din valoare….Parerea mea!

INCA MA MAI GASITI AICI, CAND NU PICA SEMNALUL: Silviu Iliutacronicipebune;

12476196_1173881812639851_1188863750_n
Stai calma, lui alti nu ii pasa de parerea ta.
Site-te bine in continuare asa cum te siti acum. Si nu mai scrie nimic ca lu’ mine incepe sa ma ia cu durere de cap si ma sit rau!

hh
Vasile ti-a interceptat rugamintea si iti transmite:
Pun pe tine un crac, si te las legat de pat!
Apoi, te bat cu pumnu-n cap, pana faci tu cotcodac!
Nu mai da de sprancene, ca parca esti din desene!”

 

ju

Esti frumoasa.
Si mai esti si…si..si…
Nu, atat!
Esti frumoasa.

INCA MA MAI GASITI AICI, CAND NU PICA SEMNALUL: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

 

Fragment:
„La patruzeci și puțin de ani, ești fix la jumătate. Nedefinit. Prea tânăr pentru a plânge sau râde la amintiri. Și prea bătrân ca să nu ai mii de amintiri la care să îți vină să plângi sau să râzi.
La patruzeci de ani, ești jumătate armăsar, jumătate mârțoagă. Nu aș vrea să spun care jumătate îmbătrânește mai repede, asta diferă de la om la om. Deși în mintea ta te crezi încă un armăsar, copiii încep să te vadă că pe o mârțoagă. E dubios. Cea mai tristă zi de până acum a vieții mele, în ceea ce privește vârsta, a fost acum câteva veri, când urcăm într-un lift cu o fată superbă.
Cam douăzeci și ceva de ani, mirosind extraordinar, împrăștiind miros de primăvară, ca în reclamele proaste la detergent. Bucle blonde, manechin pe orice podium al lumii, dar nu din ăla costeliv și ofilit. Picioare până la Cer, terminate cu doi norișori perfecți, care se întrezăresc prin fusta scurtă și mulată, și ochi de căprioară flămândă. Asta în cazul în care ar exista căprioare cu ochi verzi. Genul cu care ai vrea să stai două ore în lift, apoi să schimbați numere de telefon. După care să mai stați doi ani, în alt lift. În plus, îți zâmbește toată.
– Sărut-mâna, domnule Iliuță!
Și te lovește. Prima lovitură de ciocan vine în moalele capului. Doare.
– Bună.
– Eu sunt fata lui Relu, nu mă recunoașteți? Caut un apartament în zonă. Eram mică atunci când ne-am mutat din cartier. Stăteați la mansardă, în casa de peste drum, iar eu la blocul de lângă.
A doua lovitură este direct în moalele celuilalt cap. Tare, drept la țintă. Brusc, îți dai seama că, oricât de armăsar te-ai crede, ai patruzeci de ani de istorie în spate. Pruncii pe care îi vedeai acum aproape douăzeci de ani au intrat la facultate și îți zic „Sărut-mâna, nenea“?
La mijlocul vieţii, eşti pierdut în spaţiu. Tu tot mai speri că
într-o zi o să te trezeşti şi cineva îţi va spune că ai zece ani. Şi că treaba asta cu îmbătrânirea a fost o glumă proastă, iar mama te strigă chiar acum: „Grăbeşte-te că întârzii la ora de mate’!“

– Mergeaţi în părculeţ cu mine şi cu tata, până să ne mutăm.
– În părculeţul din spate?
– Da! Îmi cam plăcea să mănânc nisip.
– Ți-a prins bine la creștere…
– V-aţi amintit? Mai ştiţi? Ce mai face tanti Amy?
Asta a fost a treia lovitură. Căprioara a lovit drept în suflet, cu cel mai ascuţit cuţit care s-a inventat vreodată: cuvântul.
– E bine. Hai pe la noi, o să se bucure să te vadă!
– Vin! Cum să nu! Ce îmi plăcea când mă dădeaţi în leagăn!
Realizezi că ai devenit un pervers atunci când începi să ai fantezii cu fete pe care le știi de când erau embrioni. Subconștientul tău îți spune că mai ai maximum zece– cincisprezece ani de erecție în viața asta și te îndeamnă să acționezi până nu e prea târziu. Ultima șansă, fraiere!
La patruzeci de ani, îți dai seama că momentul în care erai în scutec este la egală distanță în timp cu momentul în care vei fi în scutec. Și mintea ta face, fără să vrei, primul pas spre Ce bine era pe vremea mea!
– Hai, intră! Cred că mai avem cacao cu lapte.
Pi*da mă-sii de viață!”

 

18 thoughts on “Mare e gradina facebook! (statusuri ep. 79)

 1. ema says:

  Eu nu inteleg o chestie..de ce le place sa se pozeze in baie? Ca se screm, ca-si incordeaza muschii, ca ne arata posteriorul, ei tot in baie sunt! De ce nu in debara, printre borcane? Sau in bucatarie, printre oale si tigai? Dar, trebuie sa recunosc – cea mai inspirata a fost una in cotetul catelului. Restul – mediocritati 😀 😀 !

 2. Mag says:

  Mai, macar fata aceea, „comoara”, a scris corect. Nici n-a mancat litere, si nici n-a adaugat vreuna.
  Ca arata cum arata… asta e. Doar n-o sa se ascunda de lume, fara sa se bucure de viata. Ea sa fie sanatoasa!

 3. Andreea says:

  Mai Silviu, chiar asa ai ajuns de nu mai stii sa scrii corect romaneste? „…si de cnd nu mai bei HAPA”!!!!! ntz ntz ntz 😀

 4. Mario says:

  Mai bine nu cenzurai ultima poza.Oricum multa lume si-a dat seama cine este „artista” din poza dar mai bine era fara cenzura sa vada toti desteptii pe cine idolatrizeaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.