„În dimineaţa zilei de marţi 28 noiembrie, mai multe grupuri organizate au pronit, unele din Dâmboviţa, din zona Peştera, altele din Sinaia, cabana Dichiu, spre Sfinx. Cu toţii au ignorat avertismentele Adminstraţiei Naţionale de Meteorologie, care emisese încă de duminică un cod portocaliu de ninsori şi viscol pentru zona muntoasă a judeţului Prahova. Dorinţa de a se încărca cu energie şi speranţa că poate de data aceasta vor vedea mult vânata „piramidă întoarsă“ despre care se spune că se formează deasupra Sfinxului fix la ora 16.45 i-a făcut pe cei mai mulţi turşti să accepte provocarea de a urca pe munte în condiţii de pericol şi echipaţi necorespunzător vremii şi zonei. Au fost deblocati de Salvamont. “Se pare că Sfinxul nu a vrut să ajungem la el“, au declarat participantii.” (Adevarul)”

Silviu Iliuta

Frati daci, le scriu celor 100 care au plecat la Sfinx, in Bucegi, sa ia energie mistica binefacatoare de la Zamolxe. Si au ramas inzapeziti, de i-a scos de acolo Salvamontul:
Frati zamolxieni, nu va lasati! Salvamontistii sunt trimisi de romani sa va destabilizeze, iar voi sa nu luati energie mistica. Traian i-a trimis. Nu va lasati provocati, daca vine baiatul de la Salvamont la voi si va spune:
-Voi sunteti nebuni? Stati noaptea la Sfinx pe zapezile si viscolul asta?
Voi sa ii raspundeti:
-Noi suntem urmasii lui Decebal, am venit sa ne incarcam bateriile. Toti romanii sa moara!
Salvamontistul este Marcus Aureliu, reprezinta interesele Imperiului Roman, nu va lasati indusi in eroare de geaca lui rosie si bentita! Vrea sa va ia de pe munte, ca sa nu va incarcati cu energie si sa ne cotropeasca legiunile romane!

Frati daci, daca vedeti ca vine viscolul, acestea sunt masurile pe care trebuie sa le luati:
1. Daca inghetati de frig, puneti mana pe telefoane si il sunati pe Burebista sa va trimtia incalzitoare pe gaz! Daca a baut ceva sau nu are chef sa raspunda, nu ii dati SMS, ca il enervati!
2. Inchideti cu Burebista si cautati in regim de urgenta un porumbel alb pe care il trimiteti la Dromichete. El e baiat bun si il poate certa pe Burebista. Daca porumbelul moare de frig pe drum, sa stiti ca mesajul nu a ajuns la Dromichete.
3. Daca e pericol de avalansa, va lipiti toti de Sfinx si incercati sa telefonati in gand lui Zamolxe. Sa ii formati numarul de fix, ca el nu pleaca prea des de acasa. E pe reteaua de telefonie dacica.
4. Asteptati linistiti ora 16:45, la care energia mistica strapunge norii si ajunge la voi. Asta ar trebui sa va incalzeasca. Daca nu se intampla, iar voi degerati ca prostii, pentru ca nu v-ati imbracat bine, inseamna ca au fost nori si chiar o sa muriti inghetati.
5.La anu’ sa mergeti la Sfinx pe 28 noiemnrie, dar cu sutele. Sa va imbracati in tricouri cu maneca scurta pentru ca Regele Scorilo si-a facut site si ne anunta acolo ca va fi cald. Are si un grup de facebook, Regele Scorilo pe Net, de unde puteti lua informatii.

Lupu’ dacic e cu noi! Vom invinge! Stiti ceva, daca ne gandim mai bine, lasati-i pe romani sa ne cucereasca pentru o suta de ani. Poate ne fac si noua niste drumuri romane pietruite, ca autostrazi oricum nu suntem in stare sa facem.
PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *