Home / (Pro)stirea zilei / Mica Sirena in spumele marii.

Mica Sirena in spumele marii.


“Cronicile

Viorica Dancila a fost la mare, la Sulina, s-a plimbat la mal plina de romantism, cu papucii in manuta, apoi a declarat:

”Da, am fost la Sulaina cu echipa mea la malul Marii Rosii. Adica cred ca asa se chema pentru ca era ceva rosu la mal. Apoi ala cu parul alb din echipa mea, ala glumetu’, Orlando, a luat punga rosie de la mal si a ramas albastra. Oricum, chiar si asa, mi-a zis echipa ca se cheama Marea Neagra, iar eu nu inteleg de ce. Nu era mai normal sa ii zica Marea Albastra? O sa propun o noua lege sau OG pentru a se schimba denumirea. Mi-a placut mult aici la Brasov, este o zona de Litoral superba si cred ca ar trebui sa vina mai multi turisti sa vada muntele Tampla. Sunt si oi aici, chiar a zis un turist “uite, ma, oaia aia!” Nu am vazut-o, cred ca m-am intors prea tarziu in directia mea. Unde arata. El.

Toata lumea ma intreaba de ce fac baie imbracata, dar eu le spun ca atunci cand te duci la Roman te porti ca romanienii. Asa am vazut eu ca faceau baie oamenii aici si asa am facut si eu:

Daca observati, si in poza mea si in a lor, a fost si o scurta sedinta fofo cu fotograful oficial al meu.

In fine, cand se ingemaneaza ziua cu noaptea, pe mine ma va prinde valurile in mare, trecand prin spume ca prin Guvern, fara sa inteleg nimic, iar pescarusii se vor aseza pe cuibul meu si isi vor depune oua, intr-o puternica contopire a omului cu natura. Asta mi-a scris-o Orlando, dar eu nu am inteles mare lucru”, a incheiat doamna Mica Sirena.

Oferta carti:


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Check Also

Tenisul ortodox si tenisul catolic.

  Zilele astea am invatat ca tenisul poate fi ortodox, catolic, budist si musulman. Cred …

Lasă un răspuns