“Cronicile

Am primit tag la o postare care zice asa:
„Luna, luna voastră nu este o lună. Nu este naturală, cum este o planetă. Este un obiect artificial, care a fost construit de rase interstelare și adus pe orbita Pământului. Este o navă spațială numită „Sferă Dyson” sau o „biosferă artificială ”. Vreți să vedeți o navă spațială de aproape? Ei bine, există una pe care o puteți urmări în fiecare zi: este în fața ochilor voștrii și … este Luna.
BIOSFERA LUNII: CARACTERISTICI
Acest tip de navă spațială sferică mare, care evoluează la viteze super-luminice este folosită de rasele interstelare pentru explorarea spațiului profund. Dimensiunile sale sunt enorme, în comparație cu navele mici rotunde de aproximativ 20 metri în diametru, pe care le numiți „OZN”, „nave de cercetare” sau „nave de tip tick-tac”, care sunt echivalentele stelare ale mașinilor voastre de pe Pământ.


Raza biosferei Lunii este de 1.737 kilometri. Este foarte veche și a fost construită, din metal de titan, pe șantierele navale din Pitolla, una dintre planetele lui Arcturus, în constelația Böotes, casa Dieslientiplexului (Arcturienii).
Luna a fost adusă în urmă cu 12.000 ani Pământ liniari. Tiamat dispăruse deja de peste 500 de ani.
Așa că fac apel la toate semințele stelare, din TOATE descendențele stelare, de pe toată planeta. Acum este momentul să începem TREZIREA, să explicăm ce se întâmplă tuturor celor din jur.
Pregătiți-i vă rog, aveți grijă de ei și / sau să creați grupuri de sprijin sau de discuții.
1) Către cei care sunt treji: prezentați elementele din ACȚIUNILE 3 și ACȚIUNEA 4; vorbiți despre cele două aspecte: natural și artificial.
2) Celor care nu sunt treziți: prezentați doar elementele din ACȚIUNEA 3 și folosiți creșterea naturală a frecvențelor, datorată erupțiilor solare și undelor cosmice, pentru a-i pregăti.
3) Începeți în jurul vostru: în mediul vostru fizic apropiat. Mama voastră, tatăl, soțul, copiii, dragostea ta, bunici și stră-bunicii, unchi și mătuși, veri, prieteni și vecini…”

Comentariile erau: „in starsit, cineva spune adevarul!”, „bravo, domnule, felicitarii pentru curaj „, „macar copii nostrii sa nu mai traiasc in minciuna!” si „Silviu Iliuta, daca o da scrii si tu carti din astea, nu le mai cumpar!”
Va las, ma duc la mama, la tata, la copii, la vecini, sa le spun ca traiesc intr-o mare minciuna, ca Luna pe care ei o vad nu e, ca e o masinarie, o nava spatiala la care trebuie sa ajungem in zbor ca sa ne convingem! Sper ca au pizza si inghetata de vanilie.

*spaturi avansate de exorcizare. Cititul desteapta! Incercati o carte:

 

O dragoste din alta lume

One thought on “Multi romani sunt convinsi ca Luna e o masinarie.

  1. Zev says:

    Boule care esti tu bou, sfera Dyson e un concept la limita sci-fi care presupune incercuirea unei stele cu panouri capabile sa ii capteze energia, n-are nici pe dracu’ cu nici o ‘biosfera artificiala’, nici cu o luna goala pe dinauntru, nici cu zacusca lu’ coana Viorica, nici cu socul pe care l-ai avut cand ai vazut un aspirator Dyson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *