Si pentru ca oroarea sa fie deplina, iar mie sa mi se faca frica sa traiesc in tara asta, niste destepti au furat lucrurile care i-au apartinut lui Razvan, de langa trupul lui. Intre aceste lucruri se afla si o Biblie.
Am citit de trei ori, chiar nu mi-a venit sa cred ca am ajuns pe palierul ala de subdezvoltare intelectuala, de meltenism si de parsivenie. Dar am ajuns!

Au furat o Biblie.
Probabil, cei care au luat-o au fost sambata noaptea la Inviere, au ciocnit oua si au postat pe Facebook poze cu maini care il tineau pe Iisus si lumanarele cu sclipici. Apoi au trimis 50 de mesaje pe Whats App, iar asta i-a facut sa se simta buni.
Probabil ca astia isi fac 15 cruci cand trec pe langa biserica si au alte 20 de cruciulite impletite in bordul masinii, culese de la toate manastirile. Sau furate.
Pentru ca, nu-i asa, a devenit mult mai important la noi sa ARATAM ca suntem credinciosi, nu sa fim.
Multi cred ca daca nu spala duminica isi pot bate linistiti copiii, ca daca au cruci in geam nu mai trebuie sa dea prioritate de dreapta si ca daca se inchina des pot face orice. Chiar sa si fure. Pentru ca iti ceri iertate, iti faci cruce si se spala pacatul, nu?
E treaba ta cate cruciulite ai in geam, cat de credincios esti. Dar daca te folosesti de credinta ca sa faci fapte rele esti doar un nemernic, un gunoi.
Iar preotul ii refuza slujba de inmoemrmantare pe motiv ca era homosexual si ca el crede ca s-a sinucis. El crede, el e deja organ de ancheta si a lamurit cazul. Pedofilia e oarecum ok, vezi cazul Pomohaci, care umbla si acum cu 50 de sustinatori dupa el. Dar actul liber consimtit intre doi adulti e blamat de popa, care si stabileste ca un homosexual nu este copilul lui Dumnezeu.

Revin la o concluzie de care nu mai pot scapa: multi cretini in tara asta, fratilor! Ce facem?

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Cititul desteapta!!! Oferta:


Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la

4 thoughts on “Ne mai facem bine?

  1. ruxandra codrescu says:

    Asta este adevarul, si de la taica-meu din apartament au iesit cu sacosi pline dupa ce l-au scos din propria locuinta. Asta este Romania. Fereasca Dzeu sa ti se faca rau in casa ca te aranjeaza pe loc.

  2. H-DDD says:

    Asa este invatat romanul sa isi bata joc de lucrurile sfinte,ce am ajuns sa facem,sa furam niste probe de la un accident ciudat?CHIAR NE-AM TAMPIT DE TOT?Dar ce ne poate uimi cand traim intr-o fara n-are un Pressedinte responsabil,un guvern competent si cel mai important si din pacate foarte grav.NU AVEM LEGI !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *