Home / (Pro)stirea zilei / Nici Moldova nu mai suporta PSD!

Nici Moldova nu mai suporta PSD!

La Iasi, PSD a chemat lautari care sa cante tare si sa acopere scandarile nemultumitilor. Partidul nu suporta oponenti. Dragnea nu suporta sa il contrazica cineva. O multime revoltata ii aduce aminte de Ceausescu.

Dupa primirea de la Botosani si Iasi, orase despre care am crezut ca vor vota PSD si in anul 2300, Dragnea a inteles ca nici dracu nu-l mai vrea. Doua categorii de oameni il mai voteaza:
-aparatul de partid din tara, cam 1 200 000 de oameni si parte dij familiile lor. Toti dependenti de functii, de un oscior, de un bugetel, de o lucrare de la primaria din comuna. Nu voteaza din convingere, ci pentru ca burtica lor sa fie plina.
-saracii. Astia il voteaza pentru ca depind de PSD ca de apa. Cu cat sunt mai multi saraci, cu atat bazinul PSD creste. Asta daca va intrebati de ce nu dezvolta astia tara.

Atat.
Doua categorii de oameni: dependenti sau smecherasi.
Nu cred ca a mai ramas vreun om normal in tara asta care sa il voteze din credinta. Pe vremea lui Nastase, a lui Ponta, PSD avea asa ceva.
Daca eram in locul lui Dragnea, dupa ce m-au umilit oamenii din Moldova, as lua-o pe Irinuca, m-as retrage in muntii Braziliei si as juca Angry Birds toata ziua. Iar in pauza as plange, gandindu-ma cat am fost de prost sa ajung aici de la 45%.
Domnu’ Liviu, nici ai tai nu te mai suporta, bre! Du-te linistit! Iti platesc eu biletul de avion, chiar daca fac rate pe zece ani.

CARTI LA OFERTA-59 lei/3 carti:

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

Check Also

Ultimul stinge lumina.

          Am pierdut de-a lungul anilor atatia prieteni si colegi incat …

Lasă un răspuns