Am devenit psihopat.
Mai devreme am vazut un film in care se sarutau unii si mi-am zis: Doamne, ce inconstienti! Cuuum sa faci asta?! Macar de puneau un geam intrei ei sau purtau masti!
Apoi a aparut un pusti care i-a dat un colt de paine unei fete, iar ea l-a halit. Mi-a stat inima. Vedeam coronavirusu’ sarind din gura lui pe paine, apoi in gura ei. Mi-a venit in minte porcaria de reclama de la Vel Pitar, cu ala care stranuta pe paine. Era sa sar in televizor sa o opresc sa muste.
Am mai tresarit o data cand a tusit actrita principala. Era la un restaurant. Apoi m-am gandit se ce dracu tine nebunul ala restaurantul deschis si ce cauta atata lume la terasa?! Alain Delon, pana si tu esti inconstient, ma?!
Si ultima a fost o fata s-a dat jos de pe bicicleta si si-a aranjat parul cu mana. Apoi un barbat, care nu s-a dezinfectat si nu purta manusi, i-a atins obrazul cu degetele. Ditamaaai nebunul!!!
Am luat-o cucu, toate filmele s-au schimbat!

Unde gasesc si eu un film in care nu se pupa nimeni, nu se atinge nimeni, mai mult, pastreaza distanta de un metru intre ei, iar toti poarta masti?
Oferta lunii martie. Se pot folosi si ca hartie igienica:

“Cronicile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *