Vaccinul de la Timisoara e ca tunelul sapat de daci pe
sub Marea Neagra pentru a ajunge cu oile la turci. Daca ma gandesc putin cu neuronul activ, sunt mai multe sanse sa sapam tunelul ala decat sa facem zilele astea un vaccin in Romania.

Peste un miliard de euro costa, iar cu tot cu teste dureaza aproximativ un an.

Sunt mai multe sanse sa il vezi pe Burebista teleportandu-se la Babele cu o sticla de Noroc in mana. Sau sa apara Zamolxe in cartof si sa iti vorbeasca despre Kant.

Nu, fratilor, NU vom avea vaccin la Timisoara!.

Orice medic pe care il intrebi daca e adevarat va izbucni in ras. Nimeni nu baga un miliard de dolari in cercetare, si asta repede. Si mai ales, nimeni nu baga banii asta intr-un produs despre care NU SE STIE DACA E BUN. De ce? Pentru ca poate avea atatea efecte secundare ingrozitoare incat trebuie testat o perioada lunga de timp. Poate da complicatii la organe, impotenta, iti poate afecta neuronii sau, daca esti Steer, iti creste coada. De aia se testeaza un an! Sa elimine toate posibilele efecte secundare.

De aia vaccinul, orice vaccin, care ajunge pe piata e bun, iar riscurile sunt minime.

NU, la Timisoara nu se face vaccin! Se incearca ceva, probabil daca ar avea miliarde si un an de zile, ar exista niste sanse sa realizeze. Mici. De ce? Cele mai multe cercetari in domeniul asta esueaza. A spus-o Tataru. 100 incearca, maxim 2-3 reusesc. Trump a vrut sa cumpere de la nemti, cu un miliard, rezultatele incipiente ale unor cercetari. Deci nu vaccin! Nemtii o luasera pe drumul care parea bun, atat.

Mii de share-uri ar fi curs la postarea asta, daca as fi scris: “Romanii – aproape de a realiza vaccinul pentru coronavirus!!!” Nu-s aproape, fratilor. Sunt la un an lumina – daca vorbim de bani, si la un an distanta – daca ai nostri ar fi pe unul dintre cele 2, 3 variante de drum bun, din 100.

Sanatate si lasati prostiile patriotarde! Ne vedem la tunel, mergem in Antalya.

Citeste! Desteapta. Oferta:

“Cronicile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *