Nu se uita un pofticios la saorma, asa cum se uita fata asta la domnul Liviu.
Nu ma uit eu la cea mai buna inghetata din lume in felul asta. Iar intre mine si inghetata e iubire.

Nu se uita o pustoaica de liceu la Justin Bieber cu ochii astia pofticiosi.

Nu se uita o doamna din comuna Babeni la Fuego. Nu se uita o nepotica la bunicul ei… Ups!
Simt Nirvana pe fata ei, a iubitei domnului Liviu. Simt floricele prin par, nebunie, decat romantism, muzica frantuzeasca in doi. Va spun, dragostea pluteste in aerul dintre ei doi, care acum nu mai miroase a frica de dentist, ci a iasomie.

Eu am mai vazut fete uitandu-se asa, dar era vorba de o relatie intre  bamboo-ista si sponsor. Ceea ce nu e cazul aici. Adica sponsorul ii dadea cheile masinii, un apartament si bani de shopping. La schimb o ajuta sa isi ia BAC-ul, ii cumpara niste studii, o ajuta la meditatii si ii asigura o viata faina in  bogatie. Dar nu e cazul!

 

Aici este vorba de iubire! Sa o celebram si sa ne bucuram de ea ca de aer. Felicitari, domnul Liviu. Esti idolu’ la pustoaice.

 

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

Aceasta care urmeaza e o reclama pentru carti. Daca te deranjeaza, imagineaza-ti ca sunt bijuterii, haine sau vibratoare.  Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

FRAGMENT:
„Dimineata unui grasan e asa:
Obezuții nu înjură niciodată cu voce tare. Ar fi TREI calorii consumate de pomană, aşa că preferă să o facă în gând. O să arunc rufele mâine în maşina de spălat. De ce mâine? Pentru că mâine am de gând să slăbesc miraculos şi o să fie mult mai uşor.
Al doilea pas. Cu multă determinare, plec spre baie, adică pun piciorul stâng în faţa piciorului drept. A doua înjurătură, tot în gând, vine în momentul în care realizez că trebuie să ocolesc scaunul pe care sunt multe resturi de felii de pizza.
-Morţii mă-tii de scaun cu cine te-a lăsat în mijlocul camerei! scap cu voce tare.
Apoi îmi dau seama că eu l-am lăsat, dar nu mai cer scuze morţilor mamei mele. Ar fi o pierdere de vreme şi alte TREI calorii date neantului.
Mă opresc. Un mic popas lângă scaun. Aud soneria telefonului, dar îmi dau seama că l-am lăsat pe pat. Numai un nebun s-ar întoarce trei pași să îl ia. Scaunul cu pizza este la jumătatea distanţei dintre patul meu şi baie. Aşa spune şi la carte: la jumate’ te opreşti şi îţi tragi sufletul! Cred totuşi că era vorba despre cărările de munte sau despre căţărări. (Graşii sunt informaţi. Ei citesc multe cărţi, dar în special cu format mare, tip revistă, ale căror pagini se dau aproape singure.) Mă gândesc serios: Să dau scaunul din mijlocul camerei sau o las pe mâine? O las pe mâine.
Cred că asta am făcut şi ieri. Dacă mă gândesc mai bine, scaunul ăla este acolo de vreo lună.


 

 

 

 

7 Comentarii la “Nu se uita o nepotica la bunicul sau, cum il soarbe fata asta din priviri.

 1. Georgiana says:

  Ati scris dumneavoastra mai demult despre o insulta adresata de pustoaica lui Iohannis (pe vremea cu numirea lui Shaideh). Mi-ati putea da, va rog, un link, daca mai aveti? Ar fi bun de sesizare CNCD…

 2. aradean says:

  Frate iepure…iar nu-mi arata update-urile siteul dumitale…adicatelea pagina de start la mine incepe cu” Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (84)” iar pe mobil „Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (85)”
  …o fi de la mine?
  Eu folosesc Chrome ultima versiune 65.0.3325.162…
  In fine…nu arde da’ daca ai oleaca de vreme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *