Azi, la pompa, v-ati trezit cu buzunarele mai usoare. Doar 6 lei benzina premium, iar drumul pe care mergem e un plan inclinat. Pretul o ia in sus, iar noi in jos.

Cateva lucruri despre scumpirea benzinei, mai jos. Haz de necaz, ce plc sa mai facem? (plc=e vorba de cal)

1. Tariceanu tocmai a zis ca „nu prea conteaza ca se scumpeste benzina, nu conteazaca a ajuns mai scumpa decat in Austria. E usor de suportat”.
Fara legatura, stie cineva daca dupa 5-6 casatorii se incoloneaza neuronii si ies pe urechi, apoi te lasa asa, cu capul gol?
Fara legatura.
2. In 2050, la Hollywood va aparea un film SF despre doi romani de rand care au reusit sa mearga cu masina 300 de km. Actiunea se intampla in 2020.
3. E deja o mare fita printre pitipoance sa nu se mai dea cu parfum, ci sa se dea cu cateva picaturi de benzina.
4. La cum se anunta scumpirile in Romania, mai multi investitori au renuntat sa investeasca banii in imobiliare, bursa sau alte prostii. Acum isi cumpara 2-3 litri de benzina.
5. Un roman, care a dat masina la programul Prima Rabla, a cautat o zi intreaga in cimitirul de masini pana si-a gasit-o! Si-a adus aminte ca, pe fundul rezervorului, mai avea jumatate de litru de motorina.
6. Cea mai mare aroganta din 2018 nu va fi sa iti inviti iubita in Caraibe, ci la o benzinarie. Si chiar sa alimentezi, sub ochii ei!
7. Guvernul PSD a anuntat ca litrul de benzina nu se scumpreste, e o dezinformare!
Singura specificatie e ca este vorba de Brazilia.
8. Dragnea ne-a asigurat ca nu este nicio problema: „Romanii isi vor permite sa mearga tot cu canistrele la pompe!”
In acest scop s-au lansat pe piata canistrele de 0,1 litri.
9. Cele mai romantic cadou va fi lansat pe piata anul viitor!
El contine o inimioara de aur placat cu platina, iar in ea sunt cateva picaturi de motorina.
10. Litrul de apa plata era mai scump in benzinarii decat cel de benzina. 3 lei/sticluta de 250 de ml sau 12 lei/litru. De aceea, scumpirea benzinei va continua pana ce benzina va fi mai scumpa, cum e si normal! Ca doar nu se cheama Statie de Apa sau Aparie!
11. Stiai ca, in 2018, ca sa faci plinul pentru in Logan, trebuie sa mergi la benzinarie cu inca doua camioane?
Ele vor transporta banii.
12. In curand, expresia „putred de bogat” va fi inlocuita cu „atat de bogat, incat merge cu masina. Uneori si doua zile pe luna.”
13. Romanii cauta deja o metoda prin care sa foloseasca pentru masini gazul provenit in urma flatulentei.
14. In curand, carutele de pe drumurile nationale vor face o petitie ca sunt deranjate de cele cateva masini care apar ocazional. 2-3 pe zi.
15. Stiu, voi credeti ca toate astea sunt glume despre pretul benzinei.
Dar asteptati inca o saptamana si mai vorbim noi!
PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și international.

Fragment:

“Aveam 14 ani si tropaiau hormonii prin mine.
Vânzătoarea de la pâine, o fată cam de 25 de ani, era pe lista femeilor pe care le voi săruta la maturitate. Atunci, când îmi imaginam eu că aveam să devin un tânăr viril și căutat de femei. Cam ca bărbații cu freze impecabile de pe posterele lipite de geamurile frizeriei pe lângă care treceau femeile și oftau.
De câte ori cumpăram pâine mă uitam în pământ. Nu de rușine, nu pentru că nu mă puteam uita în ochii ei, ci pentru că acolo îi puteam vedea mai bine picioarele.
Avea un hălățel alb, cu cel puțin două palme mai mic decât lungimea regulamentară, iar pulpele rămâneau la vedere. Uneori se frecau între ele, alteori stăteau depărtate. În orice caz, îi comandam întotdeauna pâinea de pe raftul cel mai de sus, indiferent de sortiment. Se întorcea cu spatele și se cățăra pe lădița de plastic, cu chiloții la vedere.
-Asta?
-Nu! Mai în dreapta.
– Asta? și punea mâna pe chiflă.
– Hmm, nu știu ce o să zică mama… Știti ce, m-am răzgândit. O să iau normală, albă.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *