Omul e animalul cel mai crud, iar unii dintre noi sunt mai mult decat atat. Si cruzi, si imbecili.

Un urs a fost lovit de o masina, langa Praid, si lasat sa agonizeze timp de 17 ORE! 

In aceste 17 ore, oamenii l-au vazut ranit, si-au facut poze cu el, au impartasit prietenilor vestea ca sunt langa un urs ranit. Au curs inimioare, fete zambitoare, aprecieri. Au facut o mica sezatoare in jurul sau si au facut schimb de pareri.

17 ore a stat acel urs acolo, ranit, in timp ce oamenii simpli, dar si autoritatile, mai veneau, mai dadeau un sfat, mai plecau.

Dupa asta, niste incapabili au gasit solutia: glontul. Autoritatile locale au pasat problema, iar un padurar a executat ursul. Asta fara sa incerce mai intai sa il tranchilizeze, asta fara sa il ia cineva de acolo si sa vada daca il mai pot recupera. Exista in Romania chiar si o rezervatie pentru ursi senzationala, care se finanteaza din donatii, la Zarnesti. Sunt sigur ca daca cei de acolo ar fi aflat, ar fi incercat sa il salveze. Au salvat ei ursi de pe la restsurante, ursi tinuti in custi si morti de foame.

Desteptii l-au impuscat direct. Ministrul Mediului se arata revoltat. Frectie la picior de lemn, daca ne revolatam pa televizor, dar avem zero proceduri si chiar daca am avea, nimeni nu le respecta. 

Ursul a fost omorat de cretini.

Cam astia suntem, oameni buni, din pacate. Zero reguli in situatii din astea, actionam dupa ureche, iar ordinele le dau niste incapabili fata suflet.

Daca era un om ranit, la fel procedati, ma, tampitilor?


One thought on “Oamenii-cele mai crude animale.

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 11 -17 noiembrie 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *