Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

oli118
A fost odata ca niciodata o Romanie de vis: Romania Oliviei Steer.
Oamenii mancau iarba neatinsa vreodata de foc. Buruieni, radacini, frunze.
Si nu oricum! Asteptau sa moara singure, apoi le mancau. Spre exemplu, adeptii Oliviei stateau sub un copac si 2 saptamani pana cadea un mar. Uneori, mureau ei inainte marului, dar asta e alta poveste. Bananele cadeau mai repede.
In Romania Oliviei Steer, cand copiii se imbolnaveau sau raceau, nu erau dusi la medici. Pentru ca in Romania Oliviei, ati ghici, nu existau medici! Au fost exterminati demuuuult, prin 2018, cand au fost considerati un fel de diavoli!
Era si o zicala: „Piei, doctore!”
Aia mici, copilasii, erau tinuti acasa, tratati cu ierburi miraculoase si inveliti in namol. Pentru ca da: namolul era la liber!
Ei, legenda spune ca in aceasta lume nu existau homosexuali. Pentru ca ei, homosexualii, au disparut odata cu semnarea unei petitii impotriva casatoriei dintre acestia.
Olivia si 3 milioane de oameni erau convinsi ca, daca semneaza aceasta petitie, homosexualii dispar de pe fata pamantului.
Olivia Steer credea ca, daca homosexualii se casatoresc, ei se pot inmulti pe cale naturala! Nu se stie cum, nu se stie prea mult, dar Olivia stia ca actul acela al casatoriei ii va face pe barbati capabili sa nasca. Probabil, gandea Olivia, diavolii aia de medici vor lua material genetic din fundul unuia si il vor insemina in intestinul gros al celuilalt.
Si cu femeile avea o problema Olivia. Mai mult ele cu ea:
iaIn Romania Oliviei nu existau masini, pentru ca ele distrugeau natura.
Nu exista sapun! Pentru ca sapunul se facea din animale. Iar cel facut din plante se facea rar, pentru ca, ghici ce?…iarba se sinucide arareori.
Nu existau cuptoare, nu exista tehnologie. Nici facebook, nici calculatoare. NIMIC! Doar oameni, namol si padure.
Olivia Steer a citit multumita cum ar arata Romania ei perfecta, apoi s-a dus la bucataria sa moderna, a bagat la cuptor o rulada cu mac si a postat-o pe facebook.

mac

Cititul desteapta.
Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

9 thoughts on “Olivia Steer si disparitia pamantenilor.

 1. Ruxandra Manu says:

  E rusinos ca atat de multi romani traiesc inca in evul mediu.
  E neimportant pentru societatea actuala cu cine si cum fac sex cei care Mama Natura a hotarat sa le tropaie altfel hormonii. E de bun simt si rational a da dreptul si acestora de a-si intemeia o familie.

  Iar daca O.Steer e atat de ingrijorata de soarta pensionarilor mai bine si-ar manifesta ingrijorarea despre salariile romanilor,care iau calea pribegiei pentru o viata mai buna si cresc natalitatea in alte tari.

   • Ruxandra Manu says:

    Homosexualitatea este un fenomen foarte raspandit in natura, nu e ceva legat de «pacatele» oamenilor. dat fiind ea apare la mai mult de 450 de specii.In antichitate homosexualitatea era nu numai ingaduita, ci si respectata.Totusi pe parcursul istoriei pozitia societatii fata de aceasta s-a schimbat radical, pana la punctul in care, in secolul XXI, majoritatea persoanelor apartinind generatiilor mai in varsta crede ca homosexualitatea este un fenomen de data recenta si “nefiresc”.
    Homosexualitatea exista si la animale, la primate comportamentul homosexual fiind o modalitate de a crea legaturi intre membrii unui grup sau de a dovedi supunere fata de un membru considerat superior.
    Ce vreau sa punctez este ca, homosexualitatea nu este o optiune, ci este genetica, innascuta, iar mediul in care suntem crescuti joaca un rol mai putin important in determinarea comportamentului nostru din acest punct de vedere.

    Asa ca draga Lauretiu mai desputa-ti mintea aia infundata cu namol

 2. Alina says:

  Eu nu inteleg ce treaba are casatoria intre persoane de acelasi sex cu rata natalitatii.
  Nu inteleg,de fapt, ce are cu persoanele gay.
  Tot ea indeamna mamele ‘ bine informate’ sa nu-si vaccineze copiii, pentru ca, nu e asa, ei fac imunitate singuri sau daca le dai loboda si leustean.
  Amaratul ala care a inventat vaccinul e un idiot(putea sa faca vaccin din extras de patrunjel).
  Mai grav este ca foarte multe persoane o urmaresc si o aproba.(de la patrunjel li se trage)

 3. Amalia says:

  Scuzați ignoranta, duduia e fiica sau ruda de alt grad cu Lorel Frutuna sau cum ii spune lui nenea ăla cu extratereștrii? Cam seamana discursurile…

 4. GargAritZA says:

  Nu e treaba mea sa zic si sa investighez ce problema ai tu cu Oilvia Steer, dar cu siguranta e o problema ceva mai personala se pare. Pe langa faptul ca dupa cum am citit inarticoll tau, Olivia se pare ca nu are o problemacu casatoria propriu-zis, ci cu dreptul la adoptie a acestora si nudin motive psiho-emotionale, ci din pricina sterilitatii sau mai bine zis: lipsa acesteia. Pe langa acest lucru nu stiu ce este asa de rau daca nu am mai avea masini care sa polueze aerul apoi sa se dezghete polul nord si sa avem gauri in stratul de ozon, nu stiu ce e asa de rau sa nu mai stam atat cu curul pescaun toata ziua si mai ales ca se intampla si in randul copiilor, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *