Home / (Pro)stirea zilei / Oricat de mizerabili ar fi politicienii, unii ziaristi ii intrec.

Oricat de mizerabili ar fi politicienii, unii ziaristi ii intrec.

N-o suport pe Dancila, oricine a citit doua randuri scrise de mine si-a dar seama de asta. Mi se pare Everestul toparlaniei si exemplul perfect de maxima incompetenta ajunsa in functie mare. Sluga natiunii.
Cu toate astea, exista un lucru si mai abject, mai inuman decat Dancila: o campanie de presa despre fiul ei infiat. Oricat de groaznica e femeia asta, nu pot fi niciodata de acord, in nicio circumstanta si pentru nicio scuza din lume, sa ataci un om cu o problema atat de sensibila. Ce daca e infiat? De cand e asta o rusine, ziaristi incuiati la cap? De cand e o mare vina ca ai infiat un copil? Luati-va de faptul ca baiatul e incult, e prost crescut, dar nu de asta! Luati-va de faptul ca Dancila nu e in stare sa usureze procedurile de adoptie, dar nu de faptul ca a infiat un copil! Asta nu e o rusine, incuiatilor! Numai pe vremea lui Ceasca era considerata asa, de aveai impresia ca familia care a adoptar copii e ciumata.

Gestul de a adopta un copil poate fi batjocorit doar de tampiti. Inainte de orice, suntem oameni. Cati mai suntem si cati reusim sa mai intelegem fraza de mai sus. in societatea asta plina de ura.

In plus, campania asta, inceputa de un disperat dupa atentie, nascator de mamuti radioactivi, si continuata de niste cancanisti fara mama si fara tata, a reusit sa o faca sa para umana pe Dancila. Nu mai e “decat” robotelul agramat care nu e in stare sa citeasca trei cuvinte. Are si suflet: a infiat un copil.
Simt multa scarba. Si constientizez ca oricat de abjecti sunt politicienii, exista romani mult mai rai decat ei. Iar asta ma sperie.

Acum Dancila va profita de poveste, facem pariu? Nu atat ea, cat echipa din spate, o vor impinge sa apara peste tot in rol de victima. Si asa intram intr-o mizerie totala, intr-o cocina.

PS: pentru adversarii PSD-daca ajungi sa cobori mai jos decat ei ca sa ii ataci, nu sfarsesti prim a fi mai bun, ci prin a fi tu insuti pragul inferior, mizeria de sub ei. Chestie de logica.

Reducere mare la carti:

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

Cam asa e pe la noi…

          Abia acum a ajuns si la mine postarea asta. Ireal. …

Lasă un răspuns