Daca as fi dictator pentru o zi, i-as aresta pe loc pe cei care au functii in Guvern/Parlament/institutii si institute si au facut bani in perioada Coronavirus din contracte cu materiale sanitare de orice fel. Zece ani de inchisoare, fara drept de apel!
Dar nu-s.

Am citit investigatia despre Unifarm din Libertatea. Habar nu am daca e adevarat tot ce e scris acolo sau nu, nici nu as avea cum.

Dar cred ca e simplu: Omul X, mare sef in sistemul de Sanatate, a facut bani in perioada asta? A importat masti, dezinfectanti? Trebuie sa raspunda pe loc, ca in „stare de urgenta”! De ce? Pai cum poti in acelasi timp sa ai o pozitie oficiala, sa spui oamenilor ca spirtul nu e bun ca nu e biocid (asa a spus Cercel), iar tu, in acelasi timp, sa importi pe naspa (prin firme dubioase offshore) produse pe baza de clor, iar lumea sa se inghesuie sa iti ia marfa?
Nu e vorba numai de Cercel aici. Orice oficial s-a imbogatit in perioada asta din materiale sanitare ar trebui sa fie imediat inchis. Ca in razboi! Suntem in razboi, nu? Doar ei au zis-o, de atatea ori.
Pai ori e stare de urgenta ori nu e?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *