Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Parlamentarii care au votat legea ca animalele pot fi transportate si la temperaturi de peste 35 de grade ar trebui sa fie incolonati in fata Casei Poporului, pusi sa predea cheile masinii cu aer conditionat, apoi urcati intr-un camion cu 40 de grade Celsius in remorca. Si plimbati, de drag, cateva zile, prin tara, intr-o frumoasa excursie. „Turneul parlamentarilor fierbinti”, i-as zice si i-as pune sa dea si autografe. Intre ei, ca nu cred ca vrea nimeni din popor
Regulamentul UE pentru transport permite transportul animalelor atunci cand temperatura este de 30 de grade Celsius, cu o marja de +/- 5 grade.
Dar niste parlamentari smecheri din Romania, ori poate doar nesimtitori, au votat ca este in regula ca in cabina, cand transporti oaia, vacuta, porcul sau gaina, ar putea fi si vrea 50 de grade, cu conditia sa le oferim cu 15% mai mult spatiu. Adica ii mai dam gainii o jumatate de centimetru si gata!
De fapt, care e treaba? Probabil ca bietii parlamentari au ferme (de porci, ca Dragnea?), transporta animale. Pai una e sa le cari la o temperatura controlata -asta presupune chiar camioane cu racire – alta e sa le duci ca pe vaci, aruncate in spatele unui tractor.
V-as alinia si as face excursia aia cu voi, ma!

..

Cititul DESTEAPTA! OFERTA:

“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *