Felicitari, fratilor, ati invins!
Romania a plecat de la Jocurile Olimpice dupa ce a fost umilita de Coreea de Sud si n-a reusit sa inscrie niciun gol in trei meciuri (cu Honduras a beneficiat de un autogol).
Toata lumea e coapta pe Radoi, dar daca el ar fi singurul vinovat ar fi usor. L-am da afara pe Radoi si toate problemele s-ar rezolva.
Sa le luam asa:
1. Echipa e adunata din resturi. Cluburile din Romania nu-s obligate sa dea jucatori pentru aceasta competitie considerata de mana a treia. Practic, cei mai buni jucatori sunt tinuti pentru meciuri cu Voluntari, in loc sa isi reprezinte tara.
2. De cluburile de afara nu mai zic. Nici nu concep sa isi lase jucatorii tineri la Olimpiada, unde lupta doar pentru glorie. N-au niciun avantaj, asa ca prefera sa ii fereasca de accidentari.
3. Juniorii romani, marea pepiniera de pe vremuri, e praf. Misca bine la Viitorul, misca bine la Dinamo, dar principalele doua echipe, CFR si FCSB prefera sa aduca la tona jucatori de afara.
Ar mai fi. Multe. Moooie Radoi, inteleg. Dar daca ar fi doar el…

 

 

OFERTA SPECIALA pentru premianti
Pachetul Silviu Iliuta

 

4 thoughts on “Penibili pana la capat

  1. jan says:

    Boss intaresti afirmatia : toti romanii se pricep la fotbal. Macar fa un „resarch” inainte sa afirmi ceva, nu mai vorbi din aduceri aminte. Hai sa te luminez.
    Fcsb are intr-un lot de 32 de jucatori 4 jucatori de afara iar in meciul de cupele europene au fost acuzati ca au folosit prea multi tineri pt un „asa meci” si ghici ce toti erau romani.
    Sa te iei de Radoi ca nu a reusit mai mult in conditiile in care a avut jucatori nu de nivelul rezervelor ci rezerve la rezerve e deja prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *