Botswana-bancnotaDorinta arzatoare a botswanezilor a invins!

De ani de zile isi doresc sa participe la cel mai mare concurs muzical din Europa.

Practic, in ziua concursului, tot traficul de elefanti din centrul orasului Gaborone, capitala statului, se oprea. Botswanezii se strangeau cu miile la singurul televizor din oras, isi cheltuiau toate pulile pe bere si hamburgeri si urmareau prestigioasa competitie. Ieri, a avut loc un referendum si s-a decis: 81 la suta au votat pentru mutarea Botswanei in Europa!

De maine, vor incepe preselectiile nationale pentru editia de la anu’ a Eurovisionului, sub sloganul: „Botswana-pamant european!”

Premiul cel mare va fi de 50 000 de pula si va fi acordat fericitei castigatoare sau nefericitului castigator.

Astfel, fosta tara africana urmeaza modelul Israelului si Australiei. Ea se va invecina cu Franta, Germania, Italia si Austria.

Noul stat va fi la cateva ore de condus cu masina de Romania, astfel incat vom putea merge din aceasta vara sa admiram, pe langa cangurii din Australia, rezervatiile de animale salbatice botswaneze.

In timp, se va realiza si o uniune monetara cu Romania, fapt destul de usor de infaptuit pentru ca multi dintre romani sunt deja platiti in moneda respectiva.

Iata mai jos noua harta a Europei:Pentru a putea participa la Eurovision, Botswana s-a mutat in Europa.

Revenim cu amanunte.

 

 

2 Comentarii la “Pentru a putea participa la Eurovision, Botswana s-a mutat in Europa.

  1. Mirela says:

    Din perspectiva organizatorilor Eurovision si in interesul publicului telespectator frustrat din alte colturi ale lumii , ca nu au participanti pt. care sa televoteze plini de draci intr-un concurs de belit…pielea la urs, mi se pare absolut fireasca tendinta de globalizare. Daca unele tari europene continua sa se retraga discret din competitia cantacioasa cu mare succes la public, ar fi pacat ca Eurovisionul sa falimenteze atata vreme cat altor tari, de pe glob, nu li s-ar acorda sansa reala de a participa efectiv(cu contributia financiara de rigoare)pt. a li se oferi posibilitati de afirmare artistica celor mai buni selectionati in tarile dornice de participare, in conditii de respect reciproc si pt. armonie muzicala in lume. N-ar fi exclus ca Eurovisionul (sa nu rada lumea ca pana si cangurii sau ornitorincii din Australia ar purta participa in competitie daca australienilor li se scoala ca sunt mai interesanti si talentati decat femeia cu barba austriaca ) sa-si schimbe denumirea in Terravision, astfel incat evenimentul muzical al anului sa corespunda idealului nobil al unitatii tuturor de pe Terra, fara discriminari, sub semnul notelor muzicale.
    Astept cu nerabdare etapa in care o tara participanta isi va trimite in concurs un duet intre un uman si un papagal cantacios, perfect dresat sa comita o cantare maiastra la momentul potrivit. Nu cred ca organizatorilor le-a trecut prin cap sa interzica altor creaturi pamantesti participarea in concursul de cantat, alaturi de umanul selectionat al tarii participante. Deci nu vad care ar fi problema sa cante careva cu pasarica intr-un astfel de concurs. Si chiar sa castige detasat competitia, prin originalitate si gen nou muzical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *