Daca esti pitzi, iata cateva lucruri pe care nu le stiai despre lopata ta. Pentru ca stiu cat de greu e sa iti alegi una din magazin cu care sa rupi facebook in doua:
Lopata ta:
-trebuie sa fie colorata, ca sa dea bine pe facebook. Nu alege o lopata oarecare. Au aparut unele rosii, roz si frez cu pietricele Swarovski. Inca nu au aparut lopetile in forma de inimioara, dar te tin la curent.
-zodia ei trebuie sa fie compatibila cu a ta! Citeste atent data de fabricatie, e important sa nu ai o lopata Capricorn, daca esti Rac. O sa te lovesca cu coada in fata, mai ales daca faci un selfie in timp ce dai zapada. Va trebui sa cauti un horoscop cu compatibilitati lopata-pitipoanca.
-ca sa arate ca si-a facut treaba, ar trebui pozata intr-o zona deja curatata. Altfel va arata ca o lopata puturoasa si se va razbuna pe tine.
au-aparut
-nu ii place sa fie confundata cu o cazma. Sunt multe postari in care se face aceasta confuzie jignitoare. Ele sunt oarecum certate.
-ai mare grija sa nu cumva sa o bagi in zapada. Pietricelele Swarovski sunt nu sunt prinse chiar atat de bine si s-ar putea desprinde. Odata ce va ramane fara pietricele, ea va fi absolut oarecare. Gandeste-te ce se intampla cu tine, dupa ce ti se curata machiajul! E aproape la fel de grav.
-acum, daca ai tinut cont de aceste sfaturi, iesi din cada, pune fularul la gat, mergi in fata blocului, fa o poza si posteaza. Vei avea cel putin 1000 de aprecieri. Ca si pana acum, nu va trebui sa faci nimic, nu vei curata niciun centimetru de trotuar, dar vei parea cea mai harnica porumbita din cartier!

Bafta!

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune

Aceasta care urmeaza e o reclama pentru carti. Daca te deranjeaza, imagineaza-ti ca sunt bijuterii, haine sau vibratoare.  Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

FRAGMENT:
„Discutia cu instructoruil meu de sport:
–Cum te cheamă?
–DĂ-NUȚ! Matahala aia cu părul până la fund avea, până la urmă, un nume de ursuleţ drăgălaş.
–DĂ-NUȚ, cărţi citeşti?
–NU! De curând, nu!
–De când?
– Acum am douăzeci şi opt. Ba nu, douăzeci şi şapte. Şi nouă! De la opt ani. Adică de aproape douăzeci şi cinci de ani.
–Douăzeci şi unu.
– Aşa e! Eşti deştept! Noi, antrenorii, numărăm mult, dar în sensul celălalt, în sus. Cu scăderea e greu.
– Dănuţ, dacă vrei să slăbesc, eu vreau să citeşti. –Am citit o dată! FRAM!
–Ursul Polar?
–DA! A fost TRIST-Ă! –Tris-tă!
– DA! Era închis la circ. Fram era închis!
Si incepe sa planga… ”

CARTI, DE AICI.

 

 

 

 

One thought on “Pentru pitzi, au aparut lopetile care dau bine pe facebook: cu cristale Swarovski!

  1. Pingback: Pentru pitzi, au aparut lopetile care dau bine pe facebook: cu cristale Swarovski! – Noi va Informam.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *