Pentru toti rautaciosii, fitosii, care nu isi fac concediul in Romania, avem aici cateva comparatii cu locuri de afara. Fraierilor! (Poza: facebook)


1. Preturile de la noi de pe Litoral sunt ca in Malibu. Asta cand compari un hotel de 3 stele din Mamaia cu un resort de lux din Malibu.
2. Pentru fitosii care merg la Venetia si dau o caruta de bani sa manance acolo: ati vazut vreodata Vasluiul inundat?! Si acolo, pe canal, poti manca direct din caruta.
3. Care e diferenta intre un club de fite din Monaco si Loft?! Poate doar una mica, acolo e mult mai misto. Dar preturile sunt aceleasi.
4. La noi la mare e exact ca in Grecia! Numai ca marea nu e asa curata, prostii aia de greci nu arunca apa menajera direct in mare, ca la Venus, prin conducta.La greci mananci oriunde si nu crapi si nu se stramba nimeni cand te serveste la masa. In rest e exact la fel!
5.La EForie e ca la Miami pe plaja. In plus, la noi, cand stai pe prosop ai sansa sa asesti in nisip un porumb fiert! Daca ai noroc, e mancat doar pe jumatate.
6. Fitosii care merg la plaja in Spania sau Italia, spre exemplu… Ca sa asculte muzica, ei trebuie sa isi care cu ei telefoane, tablete… La Neptun nu e asa! Ai 10-15 melodii simultan pe plaja, venind din toate directiile. Trebuie doar sa faci un pas mai in stanga sau dreapta pentru a alege melodia dorita.
7. Italienii, la plaja, beau berea si arunca doza la gunoi. Romanii sunt altruisti; pe plaja gasesti cutii cu bere care mai au doua-trei gurite pe fund. Din grija pentru turisti.
8. Va mai las sa va mai uitati o data la poza cu Malibu si Tg. JIU (acasa la Brancusi). Sa va vina mintea la cap naibii cand vreti sa va faceti concedii pe afara la resorturi de 5 stele all inclusive! Aveti asa ceva in fata blocului!

De Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE PRECOMAMDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din cartePatul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone.
-Crezi că au adormit? o întreb.
-Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește.
Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen.
Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei.
Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat.
Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum.
Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei.
I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia.
-Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche.
-Bine, gemi!
-Nu pot, Aliona e trează. În pana mea!
Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări.
-Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice.
-Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice.
-Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot.
Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo.
-Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona.
-Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy.
-Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar
în ochi.”

aaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *