Tanti Gorghiu, preacurata si preacinstita conducatore de partid, va aducem la cunostinta urmatoarele:
Cei de la PNL Prahova au inceput operatiunea SACOSA.

Luati de va uitati!  Comuna Gherghița:
media-147862953375156200

media-147862949944121800

media-147862946240186100
Ceva de papica, un pix, un uleiut, un zaharel. Sa fie acolo, pentru alegatori.
Acum, doamna Gorghiu, aveti de ales:
1. Ori chiar credeti in curatenia partidului, bla, bla, bla, si ii demiteti pe toti indivizii aia din Prahova. Pe toti din partid, de la primul pana la ultimul.
2. Ori nu va pasa si treaba asta cu sacosa este politica de partid. In acest caz, ar cam trebui sa va crape obrazul de rusine…
Asteptam reactia PSD, pe model 2012.
ua-psd
„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro sau telefonic, la numarul 0314382822.

Fragment CARTE: „Pe la jumătatea filmului Frumusica (Pretty Woman), am bagat mâna sub pătura și am pus-o pe spatele ei. Fie ce-o fi!

Nu îl lasă să o sărute! îmi povestește. Doar sex face cu el, sărutul e prea personal.
Ce vorbești?! Păi, mai înțelegeam eu ceva din ce e în mintea unei femei? “Sărutul e prea personal, dar sexul nu, tâmpitule!”
Apoi, în timpul unei replici la care a râs, i-am strecurat rapid palma pe sub braț. Nu știu dacă îți dai seama, cititorule, dar degetele mele erau la mai puțin de doi centimetri de sânii ei. Știți cum se urcă un munte? Pas cu pas. Ei, așa am apropiat eu mâna de sânul ei stâng. De câte ori râdea, ridica puțin brațul, iar eu mai înaintam puțin. Și încă puțin, și încă puțin! Așteptam replicile amuzante ca pe minuni! Dar, din păcate, Richard Gere este haios ca un tanc rusesc.
rrrr

Paginile mele: „Toate titlurile bune au fost date”cronicipebunesilviu iliuta.

Foto: stiripesurse

2 thoughts on “PNL a inceput operatiunea „spaga electorala”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.