cartyddd

De la Purtatorul de Cuvant al Prim-Ministrului Victor Poanta:

Victor Ponta a inceput sa scrie!
Premierul intentioneaza ca, pina in momentul in care va face o vizita la Beciul Domnesc, sa scrie cel putin 20 de carti. Acestea vor fi publicate in a doua zi dupa o eventuala arestare si vor reduce durata vizitei la racoare cu 20 de luni.
Precizam ca nicio carte nu este copiata, ideile sunt 100% originale si apartin, culmea, domnului Ponta.
Iata o mostra din primul volum care va fi publicat-Amintiri din avocatie:

„Stau câteodată și-imi aduc aminte ce vremi și ce oameni mai erau în părțile noastre pe când începusem și eu, drăgăliță-Doamne, a mă ridica avocatel la casa domnului Sova, în statul București, din târg drept peste apa Dambovitei; tară mare si veselă, împărțita de trei clanuri, care se țin tot de una: penelei, pesedei si pedelei.
Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la biroul meu, la casele cumparate cu banii din avocatura, la stâlpul hornului unde lega Daciana niste lantisoare de aur cu pietricele Swarovski la capăt, de crăpa Felix jucându-se cu ele, la seiful din peretele cel humuit, unde tinea Sova contractele, la cuptorul in care ascundea Darius tablourile primite de la mamuca, când ne jucam noi, băieţii, de-a guvernarea, şi la alte jocuri şi jucării pline de hazul şi farmecul copilăresc, parcă-mi saltă şi acum inima de bucurie!
Şi, Doamne, frumos era pe atunci, căci şi părinţii, şi cumnatii si surorile îmi erau sănătoşi si in libertate, şi casa ne era îndestulată, conturile erau grase şi procurorii şi judecatorii erau de-a pururea în petrecere cu noi, şi toate îmi mergeau după plac, fără leac de supărare, de parcă era toată lumea a mea!
Şi eu eram vesel ca vremea cea bună şi sturlubatic şi copilăros ca Vântu în tulburarea sa.”

Premierul are in lucru alta creatie originala.
Deocamdata, a fost finalizata coperta:

CRE2

One thought on “Ponta a început să scrie cărţi, în avans. Azi: "Amintiri din avocăţie".

  1. Pingback: Ce postează vedetele pe facebook? Azi: Rareş Bogdan şi soţia. - Cronica Carcotasilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.