Din ciclul: povestile de dragoste din ziua de azi se scriu pe facebook.

bsd

El, cel care ii tine mana pe sâni, e Boureanu. Zis si Baby. Zis si… Boureanu.
Ea e Laura si are buze. 
boiu
Laura are 19 ani, iar Boureanu(43)  reprezintă totul pentru ea. 
Alături de el, a mirosit prima ciorbiţă:

cio

Tot alaturi de Bourean, Laura a trait si emotiile primei stiuci! (De primul biban sau caras nu cred ca poate fi vorba…)
st

…ca să nu mai spunem de emotiile primei dimineti cu un psihopat in casă:

bur

Ea e Laura, zisă si Baby mică. El e Baby mare sau tata-baby, iar povestea lor va dăinui peste secole. Cel putin atât timp cat va exista facebook-ul. (Cam dă erori in ultima vreme)

bou1

t u

boiu2

După cum se poate observa, ea are un vocabular foarte bogat. Cei doi folosesc,  intr-o singură zi, cuvantul „baby” de peste 500 de ori.

g

bssdf

Romeo si Julieta sunt istorie. Atata bogatie a limbajului, atâta fumusete si poezie!
Daca Shakespeare ar fi trăit acum, ar fi scris: „Baby&Baby„…si ar fi avut următoarele capitole:
1. Baby si Baby invată la teza la mate.
2. Baby o ia de la scoală.
3. Baby o ia.
4. Baby o lasă pentru altă Baby sau Baby il lasă pentru alt Baby. (Cand Baby-buze, la 22 de ani, devine prea bătrană…sau Baby-tata ajunge prea sărac.)
Apoi, Shakespeare s-ar fi sinucis.

-The end-

14 Comentarii la “Povesti de dragoste de pe facebook: Boureanu si Baby.

 1. Geanina S. says:

  Gretos….Eu cred ca ea stia de notiunea de peste dinainte, pardon de biban .Tipul ingenua si nestiutoare ,nu exista in cazul asta.Frate,dar si Bourean asta, ca sa te citez,a luat-o rau pe aratura,Acum inteleg de ce s-a despartit de fosta…..

 2. Demerzel says:

  Atât am de zis: Marklar de România.

  marklar
  The word marklar stems from an alien race named the Marklars, which appeared in an episode of the animated series South Park. The Marklars use the word marklar as a generic word, similar to a pronoun, that can refer with specificity to any thing, place, person, idea, concept, or otherwise represent the meaning of any noun, including proper nouns.
  Marklar: „You see, young marklar. Those marklars don’t care about marklar marklar. They just want to take your marklar and marklar their own marklar. The only marklar for this is to marklar.”

  • Ioanadi says:

   Ai vrut sa spui „ia”. Ea e „curva fara caracter”, iar el ” baiat de toata cinstea” . Interesanta viziune! O fatuca careia i-a sucit mintile cu excursii de lux un babac cu bani. Cine e mai „curva” aici?!

 3. madalina says:

  De câte ori văd cupluri de genul ăsta mă simt dezgustată. Fetele astea nu au suficientă minte să-și dea seama că sunt folosite și că banii nu sunt totul în viață, iar bărbații de genul ăsta sunt niște nenorociți pe jumătate pedofili. Dacă, peste câțiva ani, Boureanu ar avea o fiica, s-ar simți bine dacă ar vedea-o împreună cu unul care i-ar putea fi tată sau bunic? S-ar simți bine la gândul că un boșorog profită de fiica lui și o amăgește cu cadouri și vacanțe? Multe dintre fetele astea provin din familii care nu au putut să le ofere mare lucru și ajung să aibă relații cu primul bărbat care le oferă o viață mai bună. Trist e că vor purta mult timp pecetea de femei ușoare și că nimeni nu se gândește că mai degrabă sunt victime.
  Pe sistemul paiul din ochiul altuia, e și mai dezgustător faptul că bărbații de genul ăstuia le critică pe femeile potente financiar care fac același lucru ca și ei. Ipocrizia asta.
  Oare boșorogii gen Mazăre, Columbeanu și Boureanu sunt conștienți de faptul că fetele astea nu dau doi bani pe ei, că nu-i iubesc și sunt probabil dezgustate de ei, că tânjesc după băieți mai tineri, dar că-i tolerează pe ei pentru bani? Acum câțiva ani, Mazăre a spus într-un interviu că el nu e interesat de femeile peste 25 de ani pentru că deja le atârnă pielea. Culmea, ținând cont că el arată de parcă e în descompunere.

 4. Ana says:

  De asta suntem renumiti peste tot! Romania e furnizoarea nr.1 a prostituatelor in Europa si cei mai multi „politicieni”corupti…politicieni cu doctorate si facultati cumparate cu bani furati,pentru ca 90%sunt niste tarani figuranti,parveniti si aroganti,fara bun simt si cu obrazul cat peretii Bastiliei. Mi-e scarba!

  • Georgi says:

   Din pacate ai dreptate. Locuiesc in strainatete si stiu cum e vazuta Romania. Desi lucrez de la varsta de 15 Ani, (paralel facand scoala si facultate) totusi trebuie zi de zi sa dovedesc ca ma diferentez de proasta reputatie pe care o au romanii. Un exemplu: Parintii prietenului meu s-au simtit nevoiti sa-mi spuna ca ei au incredere in mine ca nu fur nimic din casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *