Problema dintr-o revista primita la gradinita. „Amintiri din copilarie” se numeste.
O sa plec de la premisa ca istetul care a inventat problema nu este vreun rasist si o sa incerc sa gasesc posibile raspunsuri.

  1. In poza 1-intrusa este bunica. Priviti ce fata fericita are bunicul, privind spre girafa. Este mai mult decat evident ca ei sunt fericiti, asa cum bunicuta este fericita cu andrelele ei. Deci BUNICUL-OUT!
  2. In poza 2- Prima varianta: blonda este intrusa! Pentru ca, nu-i asa, barbatul a avut o relatie fericita cu o femeie de culoare, care i-a nascut si un copil. Dupa care blonda, secretara lui, si-a bagat coada si i-a furat familia. BLONDA-OUT!
  3. In poza 2- A doua varianta: tatal este intrusul! Niciun om care are un copil alb si unul de culoare nu poate fi atat de vesel. E senil! TATAL-OUT!
  4. Conform Coalitiei Pentru Familie, doar cea din dreapta este familie, pentru ca au copii. Ar trebui eliminati cu totul ciudatii aia cu girafa.
  5. Eu cred, totusi, ca ar trebui eliminat un singur om. CEL CARE A GANDIT EXERCITIUL-OUT!

PS: Daca aveti un copil care ia 10 puncte la testul asta, trebuie sa aveti o discutie serioasa cu el. Ori il pedepsiti o saptamana, ori il duceti la psiholog!

Citeste si: Povesti pentru oamenii mari.
„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro sau telefonic, la numarul 0314382822. Fragment din carte „Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și…. -Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!! -Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ? -Două cutii… -Două… ce?! -Prezervative. Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune. -De pe ce? -De pe… dânsa. -Îmi sare. -Atunci întoarce-l. În sfârșit, momentul dezvir… ” .” rrrr sursa foto: Florin Palade