Cam peste tot, in toate zonele din tara asta, exista clanuri de interlopi tolerate. Peste tot, din Moldova, in Oltenia. Niste baieti smecheri cer taxe de protectie, controleaza zona, si, ce e cel mai rau: sunt apropiati cu politistii. Nu se intampla asta peste tot,
dar au fost destule cazuri de politisti la nunti de interlopi, calarind mesele si cantand manele. (Search Google, sunt prea multi)
Problema la Tandarei, la aia care se bateau prin Rahova, la Sacele, pe unde vreti, nu e ca Politia a intervenit conform legii. (Eu cred ca a fost mult prea moale chiar) Problema e ca nu a intervenit pana acum! Ani de zile i-a tolerat, ani de zile Politia a trimis in zonele astea oribile in care locuiesc interlopi echipaje prost dotate, insuficiente numeric. Ani de zile astia s-au batut cand au vrut, au terorizat oameni, au facut legea cum i-a dus capul. Iar acum, cand nu mai au voie sa iasa pe strada, bat la ochi, iar Politia trebuie sa intervina. Nenea asta, Spartacus Idolu’ la Femei, s-a potolit. (captura Pro tv)

 

Daca tot vorbim de masuri: inchiderea paginillor celor care instiga la violenta ar fi un act normal, nu cenzura. Politia ar trebui sa aiba  niste oamenj care sa monitorizeze si sa lucreze cu Facebook la asta. Helllouuu, Ministerul de Interne! Suntem in 2020!

Domnu’ Vela, in orice tara normala, se trimiteau in lupta aia multi politisti. Sa ii copleseasca, sa ii subjuge numeric, sa ii cafteasca si sa ii aresteze. Caftit,  trimis la proces, pa! Problema nu e deloc ca ii bateti si ii arestati acum. (mai moale decat ar trebui)
Problema e ca ii tolerati si dormiti in restul timpului, in restul vietii noastre. Iar oamenii obisnuiti sunt terorizati. Lasati-ma cu corectitudinea politica in cazurile astea, daca o aduceti in discutie nu intelegeti nimic. Interlopu’ trebuie sa raspunda fie ca e el rom, roman, tatar sau martian! Victimele sunt oamenii simpli, aia care isi deschid un magazinas si se pomenesc cu interlopu’ la usa, cerand taxe de protectie. Doar ei sunt victime, atat.
Bataie, arestari, actiune! Ca in SUA. Asta vrem. Repede!

Cititul desteapta! Oferta lunii aprilie:

"“</p

 

Cititul desteapta! Oferta de Sarbatori:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

3 thoughts on “Problema nu e ca Politia i-a batut pe interlopi, problema e ca nu i-a batut la timp.

  1. Dragoș says:

    De acord mai puțin faza cu Facebook. Sunt atât de imbecili încât pun pe FB tot ce fac iar asta e o mina de aur dpdv informativ ptr polițiști

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 20 – 26 aprilie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *