Rares Bogdan este eroul meu. Cel care a eliminat pensiile speciale, asa cum spunea cand a intrat in PNL, merita o statuie in Piata Victoriei. Poate chiar si in Piata Universitatii. Tot Rares este acela care a facut dezvaluiri fara precedent, asa cum a promis la Gadea. Despre ce? Despre Mafie, normal!

Tot el sustinea pe un ton apasat, fluturand mainile prin aer, ca Firea trebuie invinsa, iar opozitia trebuie sa se uneasca impotriva ei. Ce bine! am zis. In sfarsit, un baiat care uneste opozitia si scapam de Firea.

Azi l-am vazut pe Rares Bogdan la Digi 24. Spunea ca PNL va avea candidat propriu la Bucuresti.

-Dar veti negocia cu USR si cu Basescu? l-a intrebat moderatorul.

-A, sigur ca da! Ne vom pune toti la o masa si vom negocia sa avem un candidat comun si sa o invingem pe Firea.

-Pai cum negociati, daca deja ati stabilit sa aveti un candidat, cei de la PNL? s-a mirat acelasi moderator, pe buna dreptate.

Aici Rares a scaldat-o, a zis niste lucruri despre consilieri, fara legatura cu discutia.

Dar incapatanatul moderator a insistat si i-a spus ceva de genul: nu ar trebui sa sustineti toti din opozitie un candidat comun, ala mai bine situat?

Nu, Rares nu crede asta. El vrea sa negocieze, dar cu candidat comun, ceea ce inseamna ca, la alegerile intr-un singur tur, Firea e campioana. El vrea sa negocieze, dar asta, in traducerea lui, inseamna:

-Bai useristilor si basistilor, noi avem candidat propriu! Nu stim cine e, dar inventam noi ceva. Daca vreti sa il sustineti, se cheama ca am negociat. Daca aveti candidatii vostri, se cheama ca nu ati vrut negocierea.

Adevarul e ca PNL nu vrea eliminarea pensiilor speciale. Sa o spunem pe fata. Prea multi oameni de-ai lor ar pierde. Adevarul e ca PNL nu vrea alegeri in doua tururi. Stiu ca vor pierde Bucurestiul, ca de obicei, dar isi vor pastra primarii din tara pe care, la alegerile in doua tururi, probabil ca le-ar pierde.

Rares Bogdan-salvatorul. Eu unu ii multumesc din suflet. Pentru mine e dovada mie ca Pinocchio e mic copil si ca politica e altceva decat gargara. Odata ajuns acolo pierzi contactul cu oamenii si cu realitatea. Odata ajuns pe piedestal te ia cu vertij cand te uiti in jos. Omul care striga la televizor ca „pensiile speciale trebuie sa disspara in 30 de zile, ba, nesimtitilor!” acum a intrat in arena, iar el e o umila papusa de circ, legata de sforicele. Iar sforicelele sunt la Stromboli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *