Eu am tot respectul pentru copiii care strang ban pe ban, care din putinul lor primit de la parinti, din pusculita aia saracacioasa, facand foamea zile intregi, renuntand la Oua Kinder si la covrigi, reusesc sa stranga bani si sa isi ia o casuta.

Uite, fiul de 11 luni al lui Mihai Chirica, proaspat transferat de la PSD la PNL, a reusit!!!

Tot respectul, pustiule! La 11 luni sa iti iei asa o casoaie nu e putin lucru!

Replica lui Chrica:

“Condamn cu vehemență încercarea unor adversari politici – prin intermediul unor aşa-ziși „jurnaliști” – de a transforma un lucru absolut firesc și legal într-un scandal public al cărui scop nu este doar denigrarea mea, ci și a familiei mele, ceea ce este absolut inacceptabil. Nu am nimic de ascuns și pot da orice explicații oricărui jurnalist al cărui demers este de bună credință și respectă deontologia profesională.

Sumele necesare pentru achiziția unui teren în valoare de 250.000 de euro provin, pe de o parte, din vânzarea unui teren deținut de 11 ani de părinții mei în zona Copou, teren care a fost vândut, urmând procedurile legale, pentru suma de 100.000 de euro. Diferența de bani a fost pusă de familia mea din sumele deținute conform Declarației de Avere din anul 2018 și anii anteriori, declarații care sunt publice și afișate pe site-ul Primăriei Municipiului Iași, în conformitate cu legislația în vigoare.

Achiziția terenului despre care se face vorbire s-a făcut respectându-se toate prevederile legii, întregul proces fiind înregistrat notarial și fiscal.

Proprietarul terenului este fiul meu, Ștefan, iar mama mea nu are alt rol decât cel de tutore, copilul fiind minor.

În prezent, tot în conformitate cu legea, a fost depusă documentația de demolare a imobilului de pe terenul respectiv, deoarece nu prezintă nici siguranța și nici confortul necesare pentru familia mea”, este replica edilului, prin intermediul Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *