Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

 

Doamne, ce mandra e o doamna care comenteaza la o postare despre homosexuali! A descoperit America, iar argumentatia ei este de felul asta: „Iliuta, te dai tolerant, toti va dati, dar nu tolerati gandirea mea diferita. Ideea mea e simpla: eu nu cred ca homosexualii trebuie sa aiba anumite drepturi. Sa isi faca, nene, biserica lor! Sa… Eu in asta cred: ca ei nu trebuie sa aiba drepturi! De ce nu acceptati asta?”
Si continua tot asa. 28 de oameni i-au dat like, sunt de acord.

Doamna draga, va spun si dvs., dar si celor 28: sunteti niste oameni lipsiti de iubire. Aveti nevoie de multa intelegere a lumii, trebuie sa vorbiti cu semenii, sa cunoasteti homosexuali, sa cititi, sa intrati in vorba cu ei, sa progresati intelectual, sa vedeti ca multi pot fi oameni misto, prieteni buni. Ar trebui sa stati langa ei si sa vedeti ca nu va musca de ochi si nu va dau cu bata in cap numai pentru faptul ca au alta orientare. Doamna, nici lesbienele nu va violeaza daca inchideti ochii, totul e sub control. Nu cred ca sunteti genul lor, le plac femeile mai deschise la minte.

Toti astia care vreti ca „homosexualii sa nu aiba drepturi” sunteti niste intoleranti, niste oameni care se cred superiori, niste Hitler wanna be. Va credeti cei alesi, uitand ca un homosexual nu are nevoie de acceptul vostru pentru a avea drepturi. El ARE deja aceleasi drepturi ca un heterosexual, doar e nqscur si crescut pe acelasi Pamant, iar intrarea lui in biserica, faptul ca apare pe un panou publicitar, orice altceva, nu trebuie sa depinda de modul in care el percepe dragostea si sexul. Cat timp nu raneste pe nimeni, aia e fix treaba lui si n-are nevoie ca voi, cei 28+4 milioane, sa acceptati o anumita gaura pe care el sa aiba voie sa o foloseasca, sa indicati de cine trebuie ei sa sa indragosteasca.
Voi sunteti niste oameni care vreti sa dictati altora ce trebuie sa faca. Va autonumiti superiorii lor, luati pozitia asta ca si cum ati fi stapanii lumii. Sunteti niste mici dictatori, din fericire, fara putere.
Si nu, faptul ca nu va tolerez doctina de tip „sa luam drepturi altuia” nu ma face intolerant. Ma face destept. Nu poti avea o doctrina, o credinta, o lege, de tipul: „sa moara oltenii,
sa moara aia cu par lung, aia de sun 1m 80 nu au voie la strand!, homisexualii nu au voie sa faca reclama!” Nu pot accepta ca voi sa luati dreptul altuia, chiar daca nu am 1 m 80 si nici par lung. Mai sunt si hetero, ca asta e viata.

Sunteti Stalini, dar vreti sa fiti aplaudati democratic pentru o doctrina plina de ura. Sunteti Hitleri, luati drepturi, dar va dati victime si doriti sa va imbarbatam pentru ca nu va lasa lumea asta rea sa casapiti voi niste homosexuali. La fel ca voi sunt si aia care urasc la gramada albii, afro-americanii, oamenii cu par verde.
Aveti nevoie de toleranta, de iubire. Sunteri nemernici, fara gluma. Sunteti cruzi si prosti. Nu o zic eu, o zice Istoria. Daca ati ajunge la putere, multi ati declansa genocid dupa genocid. Nu cred ca se poate rezolva nimic la varsta voastra, dar poate daca intrati in contact cu oamenii aia, o sa invatat sa ii apreciati, dupa ce vedeti ca nu v-au facut nimic.
Stiu, am scris degeaba.
Iubiti-va semenii, intelegeti-i! Sau ramaneti niste nemernici, dar nu asteptati ca un om normal la cap sa va aplaude „gandirea diferita”.

 

Cititul desteapta! Oferta lunii:

“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

3 thoughts on “„Sa aiba drepturi homosexualii, dar nu ca noi!”

 1. Zev says:

  Geez, man, ai prea mult timp la dispozitie. Astia nu raspund la un argument. Te mai apuca dracii, inteleg, dar e un exercitiu (heterosexual si aprobat de Primarie) futil.

 2. Andu says:

  Eu ma consider tolerant… dar ma tradeaza „subconstientul”
  Sincer, mi s-a intors stomacul pe dos cand i-am vazut pe 2 barbati sarutandu-se pe strada…
  Si mi se ….hm… cand vad 2 fete faine pupandu-se. 🙂
  Deci, ce-i de facut? Cum administram toleranta? Ramanem toleranti cu fetlele si intoleranti fata de baieti? 😉

 3. Belle dImagination says:

  Ştii ce mă amuză cel mai tare pe mine?
  Că dacă-i întreb dacă realizează că lumea aşa cum o ştim noi există datorită (sau din cauza, nu m-am lămurit încă) a 301 de idioţi gay spre bi şi a unui împărat perfect bi se uită cruciş la mine. Mai ales când vorbes despre ăla de-a trecut Rubiconul şi ne-a lăsat luna lui august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *