Din presa de azi:
„Drepturile minorilor, arma impotriva perchezitiilor
Politicienii ar face orice ca sa scape de vizitele neanuntate ale mascatilor. In pledoaria lui impotriva perchezitiilor matinale un senator PSD invoca insa, in premiera, drepturile copiilor.Invocând drepturile copilului, senatorul Butnaru îi cere ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, să modifice procedura în privinţa percheziţiilor, în sensul ca acesta să nu mai aibă loc dimineaţa la primă oră.”

Cam asa ara arata scrisoarea senatorului PSD catre Ministrul Justitiei:

„Domnule Cazanciuc, Onor Ministru al Justitiei,
Va scrie Parlamentarul Butnaru de la Psd.
Am o rugaminte la matale: nu mai trimiteti dom’le mascatii la prima ora, ca ne traumatizati!
Un parlamentar ca mine se trezeste la 8- 8 30, apoi ne bem cafeluta si citim ce mai scrie presa despre noi.
Cam pe la 8 30 pina la 9 stau si plutesc pe o saltea in piscina, deci va rog sa nu trimiteti mascatii nici intre orele alea, ca ma opriti in mijlocul antrenamentului.
Dupa ora 9 fac putin masaj si calarie, ca sunt un impatimit al calariei cu secretara mea.
Apoi, cam pe la 10 -10 30 plecam la birou. Si, daca ne saltati atunci, raman nevotate legile. Si e pacat.
Pina ajung la Parlament se face cam pauza de masa, asa ca merg direct la bufet. Doar nu vreti sa spuneti ca puteti deranja un om de la masa ca sa il luati cu mascatii? Ar fi nepoliticos.
Ma gandesc ca ati putea sa ma ridicati cam pe la 14-15. Aia ar fi fost o ora buna, daca nu aveam treaba in comisii. Dar avem. treaba. Dormim.
Mai bine, incercati dumneavoastra sa ne ridicati pe la 16-16 05. Dar, din pacate nu se poate, pentru ca mergem la biserica sa ne facem proviziile de mir pentru vremuri grele. Doar n-o sa ne arestati in biserica? Doamne fereste! Cine a mai auzit asa ceva?!
Si seara iesim in oras cu nevestele, la o pizza si niste sampanie. Nu am mai auzit sa vina mascati la restaurant. Ar fi stupid!
Asa ca, Onor. Ministru, daca vreti sa ne ridicati dumneavoastra, nu mai bine imi dati un telefon? Imi fac eu 5 minute libere peste cativa ani si o rezolvam atunci.”

Senator Butnaru, prieten cu domnul Ponta

Senatorii vor o lege ca să nu mai fie treziţi dimineaţa de mascaţi.

 

3 thoughts on “Senatorii vor o lege ca să nu mai fie treziţi dimineaţa de mascaţi.

  1. carolina says:

    Glumele pe seama acestor imbecil sunt amuzante daca romania nu ar fi intr-o situatie foarte trista.Poporul s-a resemnat mai ies si ei in strada eventual pentru concursuri de alergat saute miri pentru ce.Presedintele pentru care am stat la coada pe o vreme mizerabila la Toronto sa il votez doar sa nu iasa presedinte un derbedeu.Acum presedintele constat ca este o momie iar tara esste condusa tot de derbedeu.Poporul s-a invatat sa rabde din vremuri apuse,presedintele este preocupat de excursii ,tace iar derbedeul ii cumpara avionsa ii astupe gura .A ramas sa lupte cu mafia politica doar justitia.Mafia incearca sa o blocheze prin tot felul de metode ajutata de mafiotii de Voiculescusi Ghita.Ma intreb au ramas in tara doar votantii cu doi dinti in gura care pentru ceva pomeni accepta aceasta mizerie.Pentru aceste pomeni iresponsabilu ponta cheltueste bani tarii fara discernamint,dupa el potopulIn 25 de ani Romania nu a fost intr-o situatie atit de grea si singura care mai da sperantie justitiaabia se tine pe picioare ,este atacat din toate partile.Nu mai sunt in tara ,o duc bine pe alte meleaguri dar ma doare sufletul pentru cei ramasi in acea cloaca .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *