Noua carte o POTI COMANDA DE AZI, pe bookzone.ro, AICI.

Covid asta a ajuns ca un fel de sfant. Unii cred in el, altii nu, ca si cum ar fi avut doua maini, doua picioare si ar fi trait pe la 1400 in post si rugaciune, vindecand si vreo 50 000 de oameni de ciuma neagra. Peste 200 de ani, oamenii vor merge pe Valea Oltului la biserica Sfantul Nectarie Covid, un individ venit pe jos din China pana in Europa in 4000 de zile, timp in care n-a mancat, n-a baut nimic si a fost batut cu frunze de loboda de trecatorii furiosi.
Sa spui ca nu crezi in Covid e ca si cum l-ai nega pe Sfantul Dumitru, cel putin in logoca acestor zile. Sa crezi in el e o prostie la fel de mare.
Covid exista. Nu il poti nega. Are o forma pe care o poti vedea cand te uiti la microscop, misca, se agita, il regasim in corpul multora. Daca negi existenta lui, e ca si cum ai nega vantul. „Vantul nu exista, nu il vedem!” Pai uita-te la copaci, boule!

 

Ps: poti comanda NOUA carte AICI si ai cod de reducere. Sper din inima sa va placa! ACCESAND ACEST LINK, AI 20% REDUCERE!

2 Comentarii la “Sfantul Covid.

  1. Alex says:

    Bineinteles ca exista COVID-19, nu este o boala inchipuita si nici cei care se imbolnavesc nu sunt ipohondrii. Spitalele sunt pline si nu degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *