O dragoste din alta lume

Foarte multa mila pe Facebook pentru cel impuscat azi de politisti.
Nu mai conteaza ca se crede ca era baut si putea face ravagii. Nu mai conteaza nici ca a fugit de Politie. Nu mai conteaza nici ca fusese condamnat in 2015 pentru trafic de minori si de persoane. Si ca a fost eliberat dupa DOI ani. (Cum naiba e posibil sa eliberezi un traficant de minori dupa doi ani?! Cam ce Justitie avem in tara asta?)
Adevarul: „Marius Constantin Vântu a fost condamnat definitiv, în 2015, după ce a fost protagonistul unui dosar de trafic de persoane şi trafic de minori. Arestat preventiv în acel dosar încă din 2013, individul a fost eliberat condiţionat în 2017 şi s-a întors în localitatea sa de baştină, Popricani, judeţul Iaşi.

Potrivit deciziei de condamnare din 2015, individul a fost găsit vinovat pentru racolarea a trei victime, una dintre ele de doar 14 ani la momentul faptei. Potrivit unor surse juridice, Marius Vântu a fost condamnat pentru că, în perioada 2009 – ianuarie 2010, a recrutat o copilă de clasa a VIII-a, pe care a obligat-o să se prostitueze în Atena, Grecia.

De asemenea, în perioada septembrie – decembrie 2012 a recrutat o tânără din Iaşi, care lucra ca educatoare în Milano. Victima a fost abordată de individ pe Internet şi a fost convinsă să se mute cu acesta, în Germania. Acolo, a aflat că Vântu e căsătorit şi a ajuns, în scurt timp, să se prostitueze în mai multe bordeluri din Germania.
Acelaşi individ a fost acuzat că a răpit o altă tânără, pe care a dus-o mai întâi la Bacău, după care în Germania, unde s-a prostituat.”

Cum ziceam: saracu’, l-a impuscat pe bietul om!
Tolerant popor avem.

Cititul desteapta! OFERTA:


O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *