In 1936-1938, Stalin si-a eliminat toti opozantii, intr-o actiune numita Marea Epurare. Niciunul nu era numit direct adversar personal al conducatorului iubit, ci “dusman al URSS”. In perioada “domniei”, Stalin a condamnat la moarte direct sau indirect peste 20 de
milioane de rusi.
A doua sotie a lui Stalin, Nadejda, a fost gasit moarta, cu un pistol alaturi, in camera ei.
Fiul cel mare a lui Stalin, Iakov, a fost capturat de nemti, in timpul razboiului, iar acestia i-au cerut dictatorului un schimb cu un general. Stalin a refuzat, iar fiul sau s-a sinucis in lagar sau a fost ucis de un soldat german.
Stalin a sacrificat tot, pentru visul sau de marire si pentru setea lui de control absolut: prieteni, colegi, familie.

In acest context va reamintesc ca dupa ce Dragnea a lasat-o singura in fata DNA pe Bombonica, declarand ceva de genul “fiecare raspunde pentru faptele sale”, azi, el a spus despre fiul sau, pe numele caruia face, in mod evident, afaceri:
-Daca a vorbit cu X de la Teldrum si a facut asta, fiecare raspunde pentru ce a facut.
Dincolo de orice, latura asta a lui Dragnea, de om capabil sa isi “impuste” colegii )numiti “dusmani ai partidului”) si familia, pentru visul sau de marire, e odioasa. Ne arata clar ca este un om de o rara cruzime, de tip Stalin.
Nu pot intelege in ruptul capului cum sa il votezi pe acest om. Nu inteleg. Oamenii care fac asta au creierele spalate. Cum nu inteleg deloc cum se suporta aia din partid care nu il dau jos pe acest odios.Fie sunt batuti in cap si nu stiu pic de Istorie, atarnand la pomenile lui Stalin de Romania, fie sunt atat de prosti, incat nu inteleg ca e o chestiune de zile pana le vine si lor randul.
Daca mai sunt si pesedisti normali la cap in partidul ala: cum dracu’ va mai suportati, fratilor?

Silviu Iliuta

 

(poza: buciumul.ro)

OFERTA DE TOAMNA: 3 carti=59 de ron.

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *