Ministrul Sanatatii din Israel spune ca oricum 60-70% din populatie va lua coronavirus, pana in momentul in care vom capata imunitate colectiva. Am auzit si niste medici din Elvetia, din UK, din SUA, spunand acelasi lucru.
Asadar, fara panica, fara disperare, e mai mult o chestiune de timp: cand il luam? Pentru ca de luat, 2/3 il vom lua, intr-o forma sau alta.
Toti, dar absolut toti spun ca e bine sa o facem cat mai taziu, poate peste doua, trei luni, cand forma bolii va fi mai usoara si nu va fi nevoie sa mergem la spital sa ne tratam. Sunt pastile cu raspuns bun, mai apar, asa ca ne vom putea trata acasa. Asta spun oamenii astja.
E extrem de important sa luam virusul cat mai tarziu si sa nu fim nevoiti sa ne tratam la spital. Sa nu ne infectam acum buluc, sa colapsam sistemul de sanatare care e oricum vai de el. Trebuie ca in 2-3 luni sa trecem usor peste coronavirus, ca peste o raceala.

De aceea e foarte, foarte, foarte, foarte important: STATI IN CASAAAAAAA! Iesiti in curte, pe balcon, maxim plimbati-va cu familia in padure, fara sa va intalniti cu alti oameni, nu mergeti in gasca la cumparaturi si faceti-o cat mai rar.
Oameni buni, nu e de gluma! Nu trebuie sa ajungem ca Italia! Nu in sensul asta.
Haideti sa fim destepti si sa ne facem o vara usoara! Eu mi-am rezervar cazare in Grecia, ati innebunit?
STATI ACASA!!!
Citeste, alunga plictiseala:

“Cronicile

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *