Diferenta e ca acum nu-l mai avem pe Ponta sa dam vina pe el.
Si nici nu vom accepta vreodata ca este numai vina noastra, ca nu putem respecta legi si reguli simple, ca preferam sa dam o spaguta pentru autorizatie, in loc sa fim in legalitate.
Dam spagi la Gaze pentru autorizatii pe nevazute, dam spagi la ENEL pentru a neracorda. In tara asta esti CINEVA, daca ai pile la Primarie. Intr-o tara normala nu ai nevoie de pile la Primarie.
Dam spagi si fentam reguli pentru ca inca nu am scapat de tara asta, pentru ca inca nu putem concepe ca se poate si altfel. Iar autoritatile sunt formate din oameni exact ca noi. Mai fenteaza o lege, mai gasesc o portita, mai o spaguta… Va amintesc declaratia patronului de la Colectiv: „Am funcționat pe “propria răspunedere” de 14 ani…
Ne-a “tras cineva de urechi” in anii aștia?”
Traim intr-o tara in care A DA SI A LUA ŞPAGĂ pentru a fenta legea este NORMALITATE.
Iar va incepe o vanatoare de vrajitoare, de blamare a celor care au clubul. Dar cei care I-AU LASAT SA FUNCTIONEZE asa? Cei care aveau datoria de a ii controla? Ii trage cineva de maneca? Sau dau si ei o spaga si scapa?
Nu e vorba de Colectiv,de Bamboo, de Chaboo sau de alte cluburi. E vorba de noi,.
Bamboo e acoperit legal: pana ce ISU autorizeaza toate cluburile, ele functioneaza pe propria rapundere. De Lucian Mindruta am aflat. O lege facuta de smecherasi, pentru calmarea poporului, care permite sutelor de cluburi-bomba sa arda si care lasa lista victimelor deschisa.
Partea cea mai rea e peste un an o sa fim exact la fel!

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

toatetttt

2 thoughts on “Stati linistiti, nici acum n-o sa invatam ceva! Peste un an va fi la fel.

  1. Ali says:

    O diferenta mare totusi exista.: din cateva sute de persoane sunt doar cativa raniti. Inteleg c-au fost mai multe cai de evacuare, chiar daca la un moment dat erau obstructionate. Si pe langa asta, clubul n-a primit autorizatis aia, deci totusi nu se msi dau avize doar pe ochi (bani) frumosi….

  2. eby says:

    Si cum a luat avizul cu acei hidranti ce nu aveau apa ? Nu cumva tre hidranti subterani? De ce evacuarea nu a fost ca la lege ? Cine tre sa verifice? Dupa Colectiv s-a dat legea ce permite inchiderea localului…..de ce? De ce? De ce ? Scuze si motive……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *