„Sunt Stegarul Dac si multumesc Presedintelui Iohannis pentru ca a promulgat legea ca 51% dintre produsele din magazine sa fie romanesti.
Petitie pentru Romania si romanism initiata de mie si de ceilalti daci liberi:

1. Noi, dacii, am inventat branza. Si nenorocitii de francezi au bagat mucegai in ea!
De aceea cerem ca jumatate din branza cu mucegai frantuzeasca sa se numeasca branza de burduf. Sau branza dacica. Si sa se considere 51% produs romanesc.

2.Noi, dacii, am inventat Dacia. Firmele nemtesti in special ne-au luat masinile, le-au mai pus niste motoare, oglinzi, AC si smecherii si acum se dau mari cu Mercedes-ul lor.
Drept urmare, solicitam ca 51% dintre actiunile Mercedes si Bmw sa fie date romanilor. Opel nu vrem, ca seamana cu Trabantul, iar el a fost inventat de sciti. Care si ei se trag din dacii care aveau crize de sciatica.

3.Noi, dacii, am inventat tuica de prune si palinca de Zalau. Pe care o bea si Decebal, ca ii taiese Burebista viile. Rusii au furat reteta si au facut vodca.
Vrem ca 515 din vodca ruseasca sa fie data dacilor.
Cerem ca Stalinskaya sa se numeasca Palinskaya, St Petersburg sa se numesasca Sfantul Petru, Smirnoff sa se numeasca Ochii lui Dobrinoff, un dac renumit.

4.Noi, dacii, am inventat acum 2000 de ani chiftelele. Americanii le-au pus ceapa si au trecut cu Jeep-ul peste ele sa le turteasca si le spun hamburger.
Vrem ca hamburgerul, numit asa dupa orasul Geto-Dac Hamburg, sa se numeasca chiftelburger. Apoi sa primim 51% din tot ce vinde lantul McDonalds.
Astfel, PIB-ul Romaniei o sa se tripleze.

sd

5.Noi, dacii, am omorat aproape toti zimbrii acum 2000 de ani. Acum, spaniolii ne-au furat obiceiul si omoara tauri.
Vrem ca 51% din incasarile coridelor sa fie ale Romaniei/Daciei si spectacolul sa fie prezentat de Tociu si Palade. Din cand in cand sa fie adus toreador Basescu, mai ales cand e un taur furios.

6. Noi, dacii, am inventat fierul in Epoca de Piatra. Francezii si-au facut cu fierul dacic de la Resita ditamai Turnul Eifel.
Vrem ca 51% din incasarile celor care se suie pe sonda sa fie donate Romaniei. Apoi, in varf, in loc de drapelul lor, sa fie capul de lup dacic cu coada aceea ciudata. Si Turnul Eifel sa se cheme Turnul Sarmisegetusel.

7. Dacul Saligni a facut primele poduri smechere din lume. Americanii au furat ideea si au facut unul in San Francisco, doar ca e de 100 de ori mai mare.
Vrem ca din taxa de pod si 51% din bani sa vina la Bugetul Romaniei si orasul dacic San Francisco sa se numeasca San Severino.

8. Noi, dacii, mergeam la wc sau in padure, ne faceam treaba si ne stergeam cu frunza de nuc. Chinezii au copiat idea unu’ la unu’. Si ei isi faceau treaba, exact ca noi, numai ca au inventat hartia pentru asta.
Vrem ca 51% din tot ce e hartie, incluiv banii, sa intre in posesia dacilor!

9. Varza, barza, mazare, viezure, manz sunt dacice.
Vrem ca 51% din toate verzele, berzele, manjii si viezurii sa revina Romaniei.

10. Zamolxe a aparut primul, cu mii de ani inaintea celorlalti: Iisus, Mohamen, Buda si alti epigoni. Sau cu cateva zile inainte, dar inainte.
Vrem sa se Vaticanul sa cheme Zamolxanul si sa luam 51% din Papa. Si sa se faca la Bucuresti, in loc de Catedrala Neamului, un mare templu Zamolxe: Zamolxe al Neamului.

Asa sa se ajute Zamolxe, dacii liberi, Presedintele Iohnnis si domnii draguti de la Socola!”
PUNE MANA PE CARTE! EVENTUAL… PE ACEASTA:

“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 38 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.

cover_blogb

Subiectele de la Bacalaureat 2020-GEOGRAFIE.

 

4 Comentarii la “Stegarul Dac rupe tacerea: 51% din toata lumea apartine dacilor!

  1. Marius says:

    „Vaticacul” 🙂 Știu, tastatura face câteodată glume proaste. Un prieten , întro converștie pe mesenger , a vrut sa scrie ca mănâncă pulpe de pui, doar ca sarit un p din pulpe…te las pe tine sa ghicești care a p a fost uitat :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *