Doamna Olivia Steer a realizat, in sfarsit, ca oamenii au trait in acelasi timp cu dinozaurii. Si, dupa ce a mancat o saorma, a postat pe facebook:
strab
Intruniti de urgenta la Caracal, grupul de cercetatori in domeniul dinozaurilor a descoperit urmatoarele:
Intr-adevar! Oamenii au trait in acelasi timp cu dinozaurii, iar Olivia Steer are dreptate! Exista, acum multe milioane de ani, un Veganozaur. El fuma si manca frunze toata ziua si era foarte revoltat pe unii dinozauri care mancau carne. Ii certa, statea cu gura pe ei de dimineata pana seara si uneori chiar ii manca. Ei bine, acel Veganozaur, se pare, este fix stra stra stra stra bunicul Oliviei.
Veganozaurul a fost chemat telepatic de Olivia la conferinta de la Caracal, iar cercetatorii au luat legatura cu el, mai precis cu holograma lui. Veganozaurul le-a povestit ce viata fericita avea acum multe milioane de ani, ce tare era inainte ca oamenii sa inventeze ciocanul de piatra si sa le dea in cap. Apoi a intrebat-o pe doamna Steer la ce ora sa ii ia copiii de la gradinita. Doamna Steer a zis ca la 4, dar sa nu ii duca iar la KFC si transmisiunea s-a intrerupt.

Al doilea dinozaur care s-a teleportat la conferinta a fost Vaccinozaurul. Mai intai a povestit savantilor cum vaccinul omoara fauna si flora, dar mai ales insectele. „Ati vazut vreodata o furnica vaccinata impotriva rujeolei? Stiti cum se chinuie? Mai ales ca acum ala o omoara la prima intepatura!” Toti cercetatorii au plans si au sughitat. Apoi Vaccinozaurul a plecat, motivand ca are o petrecere de copii la ora 17.
Au mai fost invocati prin vraja „Alohamora!” si ceilalti prieteni ai doamnei Steer, Supidozaurul si Noneuronociraptorul, dar nu au putut sa se materializeze la conferinta, fiind plecati la bere.

In fine, desenul de mai sus este, zicem noi, destul de clar. El atesta prezenta simultana pe pamant a dinozaurilor si a doamnei Steer, care apare in coltul din dreapta sus, cu un harpon de balenozauri in mana, intepand in fund o carnivora.

Acestea fiind spuse, sa nu mai zica nimeni ca doamna Steer e nebuna sau sa ii aduca alte jigniri, da?! Prostilor!

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.