Tara smecherilor din sindicate, tara in care ne prostesc si ne fura astia pe fata, iar organele plii nu fac nimic. Cum dracu, ma, sa incaseze Radoi de la Metrou sumele astea pentru ca subinchiriaza spatiile Metrorex (adica ale unei regii de stat, adica ale tale). Tu il tii in spate pe Radoi si pe altii ca el, de 30 de ani incoace.
Digi: „Ion Rădoi, liderul sindicatului de la Metrou, încasa taxe de până la 200.000 de euro pentru subînchirierea spațiilor comerciale. Este una dintre acuzațiile pe care i le aduc procurorii DNA, conform G4Media. Ion Rădoi și partenera sa au fost puși sub control judiciar, într-un dosar deschis după ce Ministerul Transporturilor a reclamat că, în ultimii 3 ani, sindicatul a încasat ilegal chirii pentru chioșcurile din stațiile de metrou.
Cristian Popescu Piedone: Tu o să rezişti, ascultă ce îţi spun! Tu o să rezişti! Se schimbă (neinteligibil), dar tu o să rezişti!
Ion Rădoi: Da!
Cristian Popescu Piedone: După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor şi mie?
Ion Rădoi: O juma de staţie întreagă îţi dau!
Discuția e inițiată de sindicalist, care îl sună pe edil de pe telefonul partenerei sale.
Ion Rădoi: Nu mă interesează mă că lasă că vorbesc după telefonul lui nevastă-mea şi bine că e şi al tău ascultat, nu contează! Băi, tu cu ăsta aveţi (limbaj trivial)! Sunteţi bărbaţi!
Cristian Popescu Piedone: Da, da da!
Ion Rădoi: Ştiţi ce trebuie să faceţi! De asta vă zic direct, nu mă interesează că înregistrează pe (limbaj trivial)!
Cristian Popescu Piedone: Ee, te mai doare-bască, ce mai!
În ziua în care procurorii au descins la sediul sindicatului, anchetatorii au mers și la Primăria Sectorului 5, dar și la cea din Sectorul 3. În cele două sectoare nu au fost demolate toate chioșcurile de la metrou.
Robert Negoiță către Ion Rădoi: Ce e cu pericol de la ISU, pe ISU acolo nu … Doamne fereşte, se întâmplă ceva, mă duc ca Piedone în pârnaie şi nu… am copii de crescut!”

 

 

 

 

 

 

OFERTA SPECIALA pentru premianti

Pachetul Silviu Iliuta

p

One thought on “Tara smecherilor de la sindicate nu da doi bani pe tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *