Eu, Silviu Iliuta, treaz si nebaut, imi asum urmatoarea afirmatie: televizinile care au difuzat imaginile cu moartea fetei de la metrou sunt televiziuni de cretini. Oamenii care au decis asta sunt cretini. Niste hiene puse pe scos bani din cadavre, din nenorocirea oamenilor. Niste oameni care nu merita statutul de oameni. Nu v-ati gandit, ma, o clipa, ca rudele fetei pot vedea imaginile alea? Parintii?! Nu v-ati gandit, ma, ca fata aia avea un iubit care acum e distrus? Sa va fie rusine! Ca oamenii care vad imaginile pot ramane traumatizati? Ca se uita copii la televizor??? In halul asta de jos ati ajuns?

Iar CNA, acest organism parazit inutil…Stiu, CNA  o sa spuna si acum ca asa e legea si ca nu au ce sa le faca. Vrajeli ieftine, putoare multa si nesimtire. Si urmeaza  niste amenzi de doi lei. O mizerie!
Am o lehamite…  o lume de bolnavi psihic.

Sunteti niste oameni de nimic! Perfect asumat. Astept sa ma dati in judecata.

 

PS: Da, vrem paravane de protectie la metrou! Sunt mult prea multi nebuni liberi in tara asta! Exista o petitie pe net, semnati-o, poate se oboseste careva sa o ia in seama…

Recente

3 Comentarii la “Televiziuni de bolnavi, CNA de doi bani.

  1. Mary says:

    Parerea mea este ca ar trebui sa fie mai multe institutii de ingrijire pentru oameni cu astfel de probleme psihice si nu panouri la metrou…am vizitat mai multe orase din Europa si nu am vazut astfel de panouri…poate sunt, dar se poate si fara…daca sunt ajutati oamenii cu probleme psihice

  2. Stan says:

    Paravanele de protectie la metrou sunt doar frectie la un picior de lemn. Da, prin aceste paravane se pot impiedica alte acte de suicid sau mai rau. La metrou. Dar lucrurile astea nu se intampla doar la metrou. Peste tot sunt oameni cu probleme. Mergeti cu autobuzul, mergeti pe strazi, pe jos. E imposibil sa nu dati peste cate cineva care sa vorbeasca singur, sa se certe cu oricine, sa ameninte pe oricine… si sa fie lasat in pace pentru ca „e nebun”. De ce credeti ca au aparut atatea reclamatii privitoare la amenintari la metrou? S-or fi trezit nebunii? Nu, oamenii sanatosi au inceput sa ia atitudine. Deci, nu paravane ne trebuie, ci un sistem care sa asigure o asistenta pentru acesti oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *