Ma uit siderat cum oamenii astia de la PNL isi striga victoria. Iohannis are 36%, desi toate sondajele il dadeau la peste 40%. Asta r victorie?

Cei ce la USR nu au invatat nimic, absolut nimic. Ghinea, un lider al uniunii, da vina pe sistem.

Nu, domnule Ghinea, nu, Andrei Caramitru, nu, Dan Barna, NU!

Asta e un discurs bun de Dragnea, tipic lui Codrin Stefanescu, un discurs al Olgutei sau al lui Serban Niculae. Voi nu trebuie sa fiti asa! Ati pierdut pentru ca:

  1. Poate ca USR nu avea nevoie de un candidat. Multi dintre useristi l-au votat pe Iohannis. 600 000 de voturi a pierdut Barna fata de scorul partidului. Invatati ceva de aici? Sau sunteti in continuare struti?
  2. USR a pierdut pentru ca a fost ca fata mare cand a fost vorba sa intre la guvernare. Politica este arta de a te descurca, iar compromisul rezonabil face parte din politica. Invatam ceva de aici?
  3. USR a pierdut pentru ca nu a ales un candidat care sa vorbeasca despre Iohannis in campanie. Nu ne-a explicat de ce l-am vota pe el si nu pe cel caruia ii viza postul. Asa nu merge, nu ai cum sa iei voturi de la Iohannis daca lasi impresia ca il crezi bun presedinte.

Altfel, toti cei care s-au gandit sa ii cante prohodul PSD habar nu au pe ce lume sunt. In frunte cu presedintele Iohannis. In conditiile in care pesedistii au gramezi de probleme, o lidera agramata, iar partidul are mai multe gasti ca oricand, Dancila face 24%! Iar in Bucureti chiar mai mult.

PSD nu e mort, e puternic. Acum, Dancila a fost lucrata de multi din teritoriu, dar daca astia vor trage iar pentru partid, e groasa. Iar in momentul in care vor avea un lider decent, va fi greu de invins.

USR trebuie sa lase aerele de fete mari si sa se se uneasca imediat in proiecte, inclusiv guvernare, cu toti cei care sunt impotriva PSD. Vor intelege asta sau vor disparea mai repede decat au aparut.

Sistemul, auzi aberatie de lider! Tinerii aia din USR cred in ideea asta, e pacat de ei. Poate ca nu au liderii potriviti.

1 Comentariu la “Temeti-va de PSD!

  1. Andrei says:

    Absolut toti USR-istii din lista mea de prieteni sunt conspirationisti extremisti infierbantati. Daca nu esti de partea lor atunci esti fie PNL-ist platit, fie cont fals. Pacat de partid, ca in teorie suna bine dar in realitate discursul lor nu ma reprezinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *