Daca Toader Tudorel ar lupta intr-un meci de box cu studentul in anul trei de la facultatea la care preda, ar fi invins in runda intai, dupa vreo 6 secunde, cu un uppercut.
Orice poate face un profesor in lumea asta, mai putin cateva lucruri: sa isi jigneasca, sa isi ameninte, sa ii judece pe student pentru crezurile lor. Pe scurt: studentul in anul III a tinut un discurs pe scena facultatii, in care a spus ca Toader Tudorel distruge Justitia Romana. Dand dovada de maxima barbatie si de o verticalitate morala egala cu a unui sarpe cu clopotei, Rudotel Toader a luat prima masura: i-a dat unfriend pe Facebook pustiului.:)))))
Este exact ceea ce astepti de la un ditamai Ministrul Justitiei: nu sa il ia pe student deoparte, sa ii explice (“bai, pustiule, stai ca nu e chia rasa, legile sunt bune, ti le detaliez eu”), ci sa ii dea unfriend pe Facebook. Apoi a dat unfriend si celorlalti student care il criticau. Urmeaza sa ii blocheze.:))))

Tudoreleeeee, Partidul Comunist Roman e in tine, Tudorele, curge secera prin venele tale, iar ciocanul iti este in inima (ca in alta parte e greu de crezut… )
Tudorele, lasa baiatul in pace! El si alti cativa ca el sunt motivul pentru care nu plec acum din tara, in secunda asta, desi am bagajele la usa. El e speranta ca peste 10 ani putem avea niste oameni curati in Justitie, care nu gandesc nici cu buzunarul, nici nu sunt pupincuristi, nici nu sunt atarnatori pe la picioarele unui Dragnea.
Tudorele, go home!

 

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Fragment:

„Stiti cum se urca un munte? Pas cu pas.
Ei, asa am apropiat eu mana de sanul ei stang.
De cate ori radea, ridica putin bratul, iar eu mai inaintam putin.
Si inca putin, si inca putin!
Asteptam replicile amuzante ca pe minuni!
Dar, din pacate, Richard Gere este haios ca un tanc rusesc.

Probabil inmuiata de chinul meu, Creata a inceput la un moment data sa rada aiurea.
Richard: „You could be so much more!”
Creata: Hahaha!
Julia: “I’m gonna treat you so nice, you’re never gonna let me go.”
Creata: Hihihi.
M-a ajutat sa inaintez pe sanul ei, iar eu aveam grija sa nu dau niciun pic inapoi.
Spre final, cand Richard Gere s-a catarat pe scarile metalice ca sa ajunga in apartamentul Juliei, mana mea se catarase si ea pe suzeta stanga a Cretei.
Ptiu, drace!
Ptiu, drace!
Atingeam un san! Si nu era al Sabrinei, de pe posterul din camera mea.”

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI.

 

PRIETENUL MEU, INSELATUL

 

 

One thought on “Toader Rudotel Tudorel-facut K.O. de un student.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *