Paginile mele: „Toate titlurile bune au fost date”cronicipebunesilviu iliuta.

Elena, ciobanul bucuros si toiagul-natura vie, la munte.
Ciobanas fericit, asteptam fete de la oras, triste si usor trecute . Genul celor care vor sa se regaseasca prin India.
La noi branza e buna, mamaliga e mereu calda si suntem primitori. Le oferim masa, casa, plus o seara minunata in mijlocul nostru. Si al naturii.
Daca sunteti mai multe fete, organizam si o tombola. In rest, aceasta fotografie cu prima noastra vizitatoare, doamna Udrea, nu necesita niciun fel de comentarii.
Eu, doamna si Vf. Omu.
Poza face cat o mie de cuvinte si e cea mai buna reclama… Ca de promisiuni sunt satule fetele!
cioban

r

“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.
FRAGMENT: „-Mergi și tu la Cornel? o întreb.
Era seara de video.
Adică ne strângeam în sufrageria lui Cornel vreo 30 de hăndralăi gata să ne uitam la filme. A se citi adolescenți în călduri care sperau să pipăie fete.
Nici măcar nu mai conta ce fel de filme erau: de la porcării siropoase ca Pasărea Spin, la comedii de dragoste, de groază sau documentare despre oameni care mâncau șobolani în Asia.
-Mai vin fete?
-Mai vin, sunt 15 din 30.
Mințeam. Făcusem lista cu Cornel mai devreme și erau maxim 8 fete, dintre care două urâte. Organizam invitații pe locuri, iar cele urâte erau așezate separat pe scaune de bucătărie, lângă ușa de la balcon.
-Bine, dar stai lângă mine. Că altfel iar se freacă Cornel de mine toată noaptea.
Am zâmbit și l-am înjurat în gând pe Cornel.
-A, și fără porno, da?
-Fără. Nu a apărut nimic nou.”

cover_blogb

2 thoughts on “Toiagul ciobanului.

  1. Cristian Raducanu says:

    Am comandat cartea ” Toate titlurile bune au fost luate”.Nu mi-a venit.Este cel de al 2-lae mesaj.Este un fel de pacaleala sau verificati cati va citesc ?Astept…

    • Silviu Iliuta says:

      Ce numar de comanda ai si cand ai luat-o? Nu e pacaleala, dar se mai intamla minuni la Posta. Lasa-mi aici sau pe facebook numarul comenzii si dau mai departe. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.