Mai stiti faza cu Gadea si juniorul lui Julio Iglesias?

Ei bine, azi la CNA s-a prezentat avocatul lui Mihai Gadea, pe numele său Daniel Ionascu.
 „Atunci când te numeşti aşa cum s-a numit domnul şi vii şi faci furori mondiale şi te prezinţi într-o emisiune în halul ăsta, ţi-o meriţi!”
Wow! In traducere liberă: „Fraiere, Iglesiase, cand vrei să iti promovezi un concert in parteneriat cu Antena 1 trebuie să te informezi despre politica tarii, da? Trebuie să stii care e treaba cu Antena 3 asta. La intrare, te inchini de 3 ori la poza lu’ Dom’ Profesor, zici de 3 ori „Jos Basescu!” si abia apoi intri in studio, da? Nu vii ca prostu’ acilea! Poate sa te cheme pe tine Madonna, Iglesias sau Vasilică.”
Apoi, avocatul lui Gadea a continuat: „Ştiţi comunicatul de presă al lui Iglesias, că nu ştia cine este domnul Traian Băsescu?După zece ani de zile în Europa, nu ştii cine e Traian Băsescu?!”

Bai, nene Gadea, stimate domnule avocat. Am o veste socanta pentru voi: europenilor nu le pasa cine este Traian Basescu! De altfel, Antena 3 e singura care incă mai vorbeste de Băsescu. Numai Gadea, Badea si ceilalti lătrători din studioul albastru nu au aflat ca nu mai este presedinte.
Si, ca să inteleg bine: orice artist care vrea sa isi promoveze concertul, va trebui ca, de acum incolo…sa invete pe dinafară ce se intampla in politica romanească??
Dacă vine Madonna ce o puneti să facă? Să o injure pe Kovesi si să vorbeasca de DNA?
ACDC? Sa pupe poza lui Felix si să bage din top despre Fundatia Umanistă?
E valabil si pentru romani?
Pentru ca abia astept să ii aud pe Velea si pe Antonia sărutandu-l pe Tonta si vorbind despre Codul Fiscal.

One thought on “Tot asta mic e de vina, saracul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.