Am mai scris si o sa mai scriu despre asta, chiar daca ma aleg cu o noua raportare la zeul Facebook: parintii care isi trateaza copiii cu uleiuri esentiale sunt idioti si ar trebui decazuti din drepturi!

Oricat as da-o pe ocolite, adevarul e asta.

Patru medici mi-au scris in ultimul an-sper sa nu fi uitat pe vreunul-despre parintii care isi trateaza copiii cu uleiuri esentiale.

Doi mi-au ramas in cap si nu am cum sa uit vreodata ce mi-au zis.

La primul a venit o mamica. Femeia a scos pe masa 7-8 sticlute cu uleiuri de salate si i-a zis pediatrului.

-Domnu doctor, de care ii dau? Din asta cu patlagica, din asta cu rozmarin sau alegeti o sticluta.

Pediatrul i-a zis femeii sa isi aleaga ce vrea ea si sa i-l puna in salata. Copilul are pneumonie cu niste complicatii, in sensul in care a facur puroi. Femeia a luat sticlutele si s-a carat. Probabil s-a dus pe grupul asta minunat unde a cerut sfaturi despre pneumonie.

Alta mamica l-a sunat panicata pe medic la 1 noaptea, spunandu-i ca fata ei are gripa, iar ea i-a dat din greseala alt ulei. Plangea la telefon. Cand medicul i-a spus ca uleiul ala nu ajuta la nimic, numai sa nu ii mai dea aiurea, dar sa ii dea medicamente, femeia i-a inchis telefonul.

Cam atat am vrut sa zic. Un grup din asta care vinde uleiuri are 300000 de membri. Sticlutele se vand la greu. O fata pe care o stiu a cumparat, nu i-a dat nimeni bon fiscal sau asa ceva. Astia par deasupra legii. Pe nimeni nu intereseaza. Fiscul? Ajunge la voi treaba asta? Protectia Copilului, alo? Mergeti la primul pediatru si o sa va dea o lunga lista de mamici-medici care isi nenorocesc copiii netratandu-i la timp si dandu-le porcarii uleioase la sticlute.

Mi-a trimis o prietena captura de mai sus. I-am spus ca scriu de vrei doi ani despre asta si mi-a zis sa fiu mai incisiv. Ok, mai incisiv, dar eu nu-s organ al legii! Eu nu reprezint Statul Roman, cel care ar trebui sa ia masuri! Eu sunt nimeni. Un nimeni care latra in coltul lui, in timp ce pe grupurile astea de 300 000 de membri (!!!) se trateaza copiii cu uleiuri. 

Statul intervine? Nuuuu! Asteapta sa moara n copii, sa aiba si ei “un motiv”. Pai il aveti si acum, ma!

Si acum, fraza mai incisiva: bine ca va panicati cand auziti de virusul ala care e prin China, ma! Bine ca ocoliti magazinele chinezesti pentru ca voi credeti ca virusul se transmite prin pliciuri de muste si jucarii de plastic! Bine ca faceti asta, iar cand copilul e bolnav acasa, ii dati ulei de pastarnac si va asteptati sa i se vindece pneumonia! 

Tara cu prea multi idioti!
Tot incisiv.

1 Comentariu la “Tratam pneumonia copilului cu ulei de salata, dar ne panicam cand auzim de un virus de prin China.

  1. Pingback: Tratam pneumonia copilului cu ulei de salata, dar ne panicam cand auzim de un virus de prin China. | ebroky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *