Nu voiam sa scriu nimic despre fata insarcinata batuta cu biciul, dar l-am auzit la tv pe un nene aproape psiholog care a spus ca alcoolul e de vina.

Deci pentru faptul ca mama fetei filma regulat scenele astea si nu spunea nimanui e de vina alcoolul.

Pentru ca mama fetei nu a depus nici acum plangere e de vina alcoolul. Pentru ca fata nu depune plangere tot alcoolul e vinovat! Nu lipsa unui psiholog, nu lipsa unui program de protectie bun! Femeia si fata nu tremura la gandul ca ala sta doua zile la Politie, apoi scapa si le bate pe amandoua de le rupe. Nuuu, nu e de vina Statul care permite eliberarea criminalilor’ Alcoolul e.

Ca a ramas insarcinata la 15 ani fata aia tot alcoolul e de vinovat! Nu lipsa unor programe de informare so contraceptie la tara! Nu incultura asta ordinara a legumelor care sorb emisiuni ca Puterea Dragostei, Vulpita si Viorel, unde scandalul si bataia sunt banalitati! Nu CNA e de vina, care lasa mizeriile alea sa curga linistite! Nu organismul ala care face umbra degeaba pe Pamant si al carui singur scop e sa linga mainile partidelor care il platesc.

Tot alcoolul e de vina si pentru educatia batausului. Nu faptul ca la tara inca se practica bataia ca stimulent sau pedeapsa. Nu e din cauza faptului ca sase romani din zece cred ca e normal sa ii mai dai cate o palma copilului. Nu e de vina faptul ca  26% dintre romani cred ca daca o fata e violata, e si din vina ei. “Face ea ceva, pune fusta scurta!” Iar 29% considera ca daca o fata merge acasa la un baiat violul e jistificat.

Ati citit despre Crudu. Cati comentatori nu spuneau ca “a luat bataie o curva, ce mare lucru?” Tot alcoolul era de vina?

Educatia, bre! Educatia e buba.Noi suntem buba, astia care am votat un guvern cu doamna Cati Andronescu la Invatamant, cu Genunche Pop. Noi, care votam conducatori care fura anual de 10 ori cat bugetul Educatiei, de ajung profesorii de Matematica de la tara sa predea Franceza.

Tot alcoolul, nu noi.Niciodata noi.

Cititul desteapta! Oferta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *