Am avut un vis. Se facea ca ma trezesc intr-o dimineata, imi pun paucii, iau cana de cafea in mana, deschid usa, cobor la etajul 6, unde am si o vecina draguta, apoi intru direct pe usa de la ghena in metroul care ma duce la munca. Sa scap eu de mersul cu tramvaiul, de asteptat in statie…

Baietii din orasul cu nume de interjectie tripla, Chongquing, un oras cu 30 de milioane de locuitori, mi-au implinit visul.

Zgomotul pe care il aud cei din bloc la trecerea trenului este ca acela facut de o masina de spalat (NY Times) Daca rezolva si urmatoarele probleme, cetatean chinez ma fac:

-un aeroport sus pe bloc, in loc de spalatoria aia obosita de acum;

-un mic port la subsol, langa boxa tatalui meu. Apa e destula, ca mergem toti cu cizmele de cauciuc. Curent e tras peste tot, ca ne mai pisca din cand in cand. Capitan avem la etajul 2, familia Capitanu. Mai lipsesc doar niste pontoane.

 

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Trenul trece pe la etajul 6.

  1. Bogdan says:

    „Chongquing, un oras cu 49 de milioane de locuitori, mi-au implinit visul.”

    Silviule, m-ai speriat de-a dreptul, de am crezut ca am dormit cateva decenii si m-am trezit in viitor. Inca nu a ajuns la 49 de milioane, dar probabil ca o sa vina si ziua aia. Deocamdata are „doar” 30 de milioane de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.