“Cronicile

Preotul isi caftea preoteasa in mijlocul strazii, in Bacau. Probabil ati vazut stirea de ieri. In plus,
femeia era si cu copilul in brate,


cum nu se poate mai rau.
Niciodata, in niciun caz, o femeie, sotie de preot, de macelar sau de biciclist, nu ar trebui sa indure asa ceva. Bataia nu e rupta din Rai, asa cum am invatat, ci e rupta din mintile bolnave.
Scuzele preotului, postate pe pagina lui de Facebook:
„Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea.

Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent.

În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați”, a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

Deci, oameni buni, stresul l-a facut pe asta sa isi bata sotia. „Decizia” a fost gresita. Pai ce decizie aveai de luat, parinte? Sa o rupi in bataie sau, Doamne Fereste, sa vorbesti cu ea?
Si acum iti pasa de „imaginea bisericii?” Du-te, bre, in calugarie! Departe, in munti! Iar cand iti mai vine chef de bataie, da-i cu putere in oglinda, rupe-l pe nemernicul ala ca merita!

 

 

Ps: poti comanda NOUA carte

desteapta! Oferta speciala ASTAZi, 7 iulie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *