Din presa (Adevarul):
„Altercaţia a început în momentul în care alţi doi călători le-au cerut unui băiat şi unei fete, ambii de etnie romă, să dea muzica mai încet, însă aceştia au refuzat: „Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita”. În ciuda puternicelor ameninţări verbale, cei doi tineri de etnie romă au sfârşit prin a fi bătuţi dur cu pumnii şi cu picioarele de către ceilalţi doi bărbaţi.”

„Sunt Pisi Deea Tha, zisa si Pasiunea, am cont pe feisbuc.
Sunt foarte nervoasa pe oamenii din tranvaiu patrusunu.
Sunt fan mare Capatos sou si Madalin Ionescu si Maruta si Acces Direct, care am si emisiunile inregistrate pe dvd.
Azi mergeam cu sora mea cea galbena si fratele meu Balalau, el a pus noul cd cu Salam, de dragoste.
La un moment, cand era melodia mea preferata, aia cu chi ka lak, mam dat cu sklipici si mam pus la bara, am aruncat pantofii si am inceput sa exekut miscarile mele de dans. Exakt cum am vazut la Loredana Chivu care e idolita mea sau Daniela Crudu care e si ea dar mai putin.
Cand deodata doi vlajgani a luat cdul si a inceput sa ii bata pe frati mei!
Domnilor politisti, dom Capatos si Maruta si ceilanti care face legea in tara asta: daca mai iegzista dreptate cer sa mi se faca chiar acum!
Sa fie arestati pe loc nenorocitii care ia batut pe frati mei si sa se lase la liber la ascultat manele in autobuze si peste tot si in metrouri.
Daca la televizor se poate, ca asa ne invata ca cultura, de ce nu e voie si prin tranvaie? A?”

Pisi Deea Tha
pi
Citeste si:

https://www.cronicipebune.ro/vazand-ce-avere-turcescu-mii-de-oameni-de-afaceri-din-lume-vor-sa-emigreze-romania-si-sa-se-angajeze-la-realitatea-tv/

 

Adultii gandesc mult prea complicat.

 

Noua moda la maicute.

 

 

de Silviu Iliuta
*cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune

DACA NU TE DOR OCHII DE LA CITIT:

carte buna

9 thoughts on “Uuuuups! Batuti ca ascultau manele in tramvai.

 1. Demerzel says:

  Well…

  Manelari ca și ăia sunt peste tot în România. Și nu doar aici.
  Cei doi au făcut oarecum bine că i-au „caftat” pe ăia doi. Le spui frumos și își bat joc de tine; îi încolțești și urlă că-s nevinovați.

  Vatmanul nu să oprească și să potolească puțin spiritele? După părerea mea, putea opri să-i coboare pe toți cei implicați.

  Oare poliția nu poate face nimic împotriva lor?… faptul că pun muzică la maxim într-un mijloc de transport este o formă de perturbare a liniștii publice.

 2. Pingback: Vazand ce avere are Turcescu, mii de oameni de afaceri din lume vor sa emigreze in Romania si sa se angajeze la Realitatea tv. – Stiri Non Stop

 3. Gogu says:

  L-au dat jos pentru ca vreo zburatoare analfabeta s-a simtit lezata exact in etnie. Alea cu decapitari, copii sfartecati si animale batute nu trebuie date jos. Fac cinste cu 1000 ron celor doi flacai care au caftit baragladinele. Daca stie cineva barul la care se racoresc baietii l-as ruga sa imi spuna si mie sa trimit banutii acolo in contul baietilor. Fara nume, fata sa stiu cine sunt.

 4. Dudu says:

  pai……nici nu le-a facut mare lucru. Pacat ca nu au fost aruncati din mers ascultatorii. La cati „domni” si „doamne” de genul acesta gasesti prin tramvaie/autobuse/trenuri nu cred ca le ducea nimeni dorul daca pateau ceva. Oricum sunt prea multi.

 5. Badea Cartan says:

  In sfarsit doi romani adevarati! In sfarsit cineva a luat atitudine impotriva acestor lighioane bipede care cred ca au luat Romania in stapanire… cum le zic unii: „romi” … sunt tigani si asta vor fi pana la moarte. Felicitari celor doi barbati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *