Mitingul de ieri nu a fost pentru libertate. Libertatea se termina atunci cand faci actiuni care incalca drepturile altuia.

Poza: Digitv, via Octav Ganea.
Spre exemplu: ai dreptul de a nu purta masca in magazin? Pai in cazul asta, poti lua mult mai usor Coronavirus de la un purtator de masca sau de la alt destept fara masca, apoi mergi acasa si iti poti omori un parinte. Ai „libertatea” asta? NU!
Dragi participanti la mitingul „Jos Botnita „, libertatea e un lucru mare, iar voi nu sunteti apostolii ei, ci doar niste cacanari iresponsabili.
Aveti libertatea de a arunca o masina in aer? Pai in mintea voastra aveti.
Aveti libertatea de a scoate o arma si a impusca oameni? Pentru ca in mintea voastra rarefiata o aveti.
Toate actiunile acestea sunt criminale.

Voi nu luptati pentru „libertate”, ma! Niciunul dintre voi. Maine o sa va cereti dreptul de a va face nevoile in lift. Ce va pass voua de ceilalti?
Voi sunteti doar niste iresponsabili egoisti carora le pasa numai de ei insisi si nu dau un ban pe ceilalti. Niste indivizi prea preocupati de persoanele lor ca sa mai vada binele celorlalti. Niste paranoici care cred ca stiu medicina mai bine decat medicii.
Voi nu aveti nimic in comun cu luptatorii pentru libertate, asa cum pretindeti, ci sunteti doar niste nesimtiti care v-ati strans gramada intr-o piata, incalcand legea, si carora putin le pasa ca din cauza actiunii lor pot muri oameni: rude, prieteni, vecini.

Nu e un miting pentru libertatea, ci despre libertatea de a fi nesimtit! Nu o sa inteleg niciodata de ce nu v-au arestat acum, cand ati incalcat legea si v-ati strans in piata. Sau o sa inteleg: avem o Politie prea slaba si o Jandaemerie care intervine numai cand e deranjat PSD de scandarile din piata.
Cititul desteapta: Oferta cu autograf:O dragoste din alta lume

2 Comentarii la “Voi nu luptati pentru libertate, ci pentru dreptul de a fi nesimtit!

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 14 – 20 septembrie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *