1. Daca ai adormit pe plaja si te trezesti cu ceva in fund, sa stii ca esti in siguranta. Nu esti violat, iar asta e bine.
Tot ce trebuie sa faci e sa te ridici si sa extragi cu grija coceanul si doza de bere din locul sensibil. Te afli pe o plaja oarecare din Romania.
2. Daca ai inchis ochii si stai la soare, iar in urechile tale ajung doua manele amestecate, esti in Romania.
Cel mai probabil la Venus. Daca erai la Neptul se auzeau trei manele.
3. Daca in urechea dreapta iti intra niste versuri de Salam (ca sa nu zic de alta mancare, rahat) iar in urechea stanga iti patrund ritmuri de house, atunci esti categoric in Mamaia Nord.
4. Lenevesti, dupa o noapte de betie. Habar nu ai unde esti, dar in nari iti intra un miros puternic, ametitor. Iti aduce aminte de mirosul din Titan, din copilarie, doar ca mult mai puternic. De cand deschidea mama ta geamul, „sa aeriseasca putin”.
Sunt doua variante: ori esti la groapa de gunoi de la Glina, ori la Vama Veche.5. Daca atunci cand te trezesti, dai cu ochii de un Anaconda ciclop care se holbeaza la tine, nu te ingrijora!
Nu ai ajuns in jungla Amazoniana. Esti pe banala plaja de nudisti de la Vama Veche.
6. Daca simti cum te napadesc cateva lighioane, cum umbla pe tine 2-3 scorpioni si cum mirosul de lemn putred se impleteste cu cel de apa statuta, nici asta nu e un motiv de ingrijorare!
Tot nu esti in jungla, ci intr-un oarecare hotel de 2, 3 sau 4 stele de pe Litoralul romanesc.
7. Daca te uiti in zare si vezi niste morse, vorbind o limba ciudata, combinata cu limba ta, e posibil sa nu fii la Pacific, si nici sa vizezi dupa o betie crunta.
Esti la Jupiter, atat.


8. Daca vezi mai multe semnale de fum in aer, nu trebuie sa tragi imediat concluzia ca ai ajuns in vreo rezervatie de indieni din SUA, iar ei incearca sa comunice intre ei.
Te poti afla pe plaja, in amiaza mare, in orice statiune romaneasca.


9. Daca dai cu ochii de mult plastic, doua baloane meteorologice imense si un colac de salvare, te poti afla pe orice plaja unde vin barbati cu bani.
Iar baloanele meteo apartin Loredanei Chivu sau altei piti.


10. Daca inoti linistit pe sub apa, iar atunci cand iesi la suprafata ai pe cap un rahat, nu e motiv de panica! Nu esti in vreun canal din orasul tau, ci inoti in Marea Neagra.
Cel mai probabil la Venus, langa conducta prin care sunt deversate mizeriile de la hoteluri.
PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune


11.Daca esti la coada, iar in fata ta sunt 50 de persoane care miros a transpiratie si sar de pe un picior pe altul ca nebunii, nu te-ai intors in timp! Iar aceea nu este o coada la carne!
Ai facut prostia sa te cazezi intr-un banal camping de pe Litoral, iar aceea este coada la toaleta si la dusuri.
12. Daca intri in apa si speri sa mangai un delfin, in schimb te trezesti ca te mangaie pe tine capota unei masini, atunci nu ai nimerit intr-o spalatorie de masini. Ci doar la Mamaia, unde un dobitoc aplica programul 2 cu prespalare.


13.Daca adormi pe o plaja salbatica, superba, nedescoperita de nimeni, si te trezesti cu 500 de oameni langa tine, manele, gratare si masini,  nu te panica!
Un idiot a descoperit si el plaja si a postat pe facebook locatia. Poate ca boul ai fost chiar tu, daca ai dat „share location” pe WhatsApp.


14.  Daca esti la hotel, iar managerul iti spune:
-La 7 milioane pe noapte mai vreti si apa calda, in pu*a mea?
… atunci sigur esti in Mamaia.
15. Daca simti miros de porc parlit, ca in copilarie, iar cineva tocmai s-a pus pe preparat carnati, nu te-ai intors in timp! Si nici nu este iarna. Esti intr-un camping obisnuit din Romania.


PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *